Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η μεγαλύτερη δυσκολία πολλές φορές κρύβεται στην απλότητα»
Media

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η μεγαλύτερη δυσκολία πολλές φορές κρύβεται στην απλότητα»

Πώς ένας ηθοποιός καταφέρνει να κρατηθεί «ζωντανός» μέσα σε μια δουλειά που επαναλαμβάνεται;

«Μόνο μία απάντηση υπάρχει εδώ... Σκληρή δουλειά! Μπορείς να κρατηθείς ζωντανός μόνο αν δεν σταματήσεις στιγμή να δουλεύεις τον ρόλο σου, να τον σκέφτεσαι, να τον μελετάς, να προσπαθείς να ανακαλύψεις καινούργια πράγματα και να επιστρατεύεις κάποιες ευρεσιτεχνίες. Επιβάλλεται ο κωμικός ηθοποιός να μπορεί να ανακαλύπτει κωμικά τερτίπια», λέει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο Tv Έθνος.

Η «Μουρμούρα» έχει δεχτεί αυστηρή κριτική από πολλούς συναδέλφους του.
«Πολλοί έχουν προσπαθήσει να υποβαθμίσουν και την τηλεοπτική της επιτυχία και ποιότητα. Από τη στιγμή που βγαίνουμε στην τηλεόραση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και την οποιαδήποτε κριτική, είτε αυτή είναι θετική είτε είναι αρνητική. Ετσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Από την άλλη μεριά, η μεγαλύτερη δυσκολία πολλές φορές κρύβεται στην απλότητα»

Υπάρχουν τηλεοπτικές δουλειές α΄ και β΄ κατηγορίας;
«Υπάρχουν τηλεοπτικές δουλειές, τελεία. Απλώς η κάθε δουλειά στήνεται κάτω από διαφορετικές συνθήκες και προϋποθέσεις. Αλλιώς είναι μια εξωτερική, μονοκάμερη δουλειά, που έχει έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό κι αλλιώς μια τετρακάμερη παραγωγή, μέσα σε πλατό, επίσης με έναν άλλο προϋπολογισμό. Αυτές είναι δύο εντελώς διαφορετικές δουλειές που πολύ απλά δεν μπορούμε να τις συγκρίνουμε. Και δεν μπορούμε να τις συγκρίνουμε και για έναν ακόμη λόγο. Γιατί είναι δύο δουλειές που έχουν και εντελώς διαφορετικές ανάγκες», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved