Survivor: Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Τι αποκαλύπτει για τα κάστινγκ και τους διάσημους
Media

Survivor: Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Τι αποκαλύπτει για τα κάστινγκ και τους διάσημους

Για το φαινόμενο «Survivor», τα κάστινγκ, την επιλογή του Τανιμανίδη αλλά και για το κριτήριο που επελέγησαν οι μαχητές, μίλησε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Θεωρείτε ότι το κάστινγκ ήταν σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας;
«Κάποιοι διάσημοι δείλιασαν, αλλά είχαμε και πολύ μεγαλύτερα ονόματα από αυτά που βάλαμε μέσα. Ομως κοιτάξαμε οι συνδυασμοί των χαρακτήρων και στις δύο ομάδες να ταιριάξει για να γίνει ένα ωραίο παζλ»

Απορρίψατε πολλούς;
«Πολλούς, πάρα πολλούς. Υπάρχει ουρά»

Εσείς πώς εξηγείτε την επιτυχία; «Το «Survivor» ήρθε σε μια περίοδο φτωχή για την τηλεόραση, δεν γίνονται σπουδαία πράγματα. Το περίεργο που έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι έφερε τους νέους στην τηλεόραση. Εφερε κατηγορίες κοινού που δεν έβλεπαν τηλεόραση. Ενας άλλος παράγοντας που δεν έχει σκεφτεί κανείς είναι τα social media. Αυτό είναι που μπουστάρει και σπρώχνει το προϊόν γιατί πλάθονται ιστορίες που τις παρακολουθούν όλοι. Ο,τι διαφήμιση και να κάναμε τέτοια προβολή δεν θα καταφέρναμε να πετύχουμε. Αρα το μεγαλύτερο κομμάτι επιτυχίας είναι ότι το βλέπουν οι νέοι, ότι είναι διαφορετικό από αυτό του MEGA και, το πιο σημαντικό, ότι δεν έχει πολύ ριάλιτι. Εχει κυρίως αγωνίσματα. Το καταλαβαίνω βλέποντας ότι όταν στον ανταγωνισμό έχει ποδοσφαιρικούς αγώνες καταφέρνουμε και τους χτυπάμε ακόμη κι αν είναι Champions League! Δεν υπάρχει κοινό που να μη βλέπει το πρόγραμμα. Ακόμη και οι γυναίκες το παρακολουθούν γιατί τους αρέσουν οι άντρες που είναι μέσα»

Τους Διάσημους, λίγο πολύ, τους ξέρατε. Τους Μαχητές όμως με τι κριτήρια τους επιλέξατε;
«Με βάση τον συνδυασμό των χαρακτήρων. Πρέπει να σας πω ότι είχαμε και ψυχολόγους μαζί μας στο κάστινγκ»

Αρα επιδιώξατε να βγει η ίντριγκα;
«Οχι ίντριγκα, αλλά συνδυασμός διαφορετικών χαρακτήρων ανθρώπων. Το ίδιο ισχύει και για το «Voice». Αν το είχε πάρει άλλο κανάλι, δεν θα είχε τον συνδυασμό Μουζουράκη - Μαραβέγια και Ρουβά - Παπαρίζου. Αρα παίζει ρόλο η ομάδα που χτίσαμε. Επίσης, πρέπει να σας πω ότι θεωρούμε πολύ σημαντικό λόγο επιτυχίας τον Σάκη Τανιμανίδη . Είναι ψέματα όλα αυτά που γράφουν ότι κάναμε πρόταση στον Μαυρίδη. Μιλήσαμε μόνο με τον Τανιμανίδη, ο οποίος είχε πολύ άγχος, φοβόταν μήπως καεί. Περάσαμε πολλές ώρες μαζί για να τον πείσω να το κάνει. Ηταν μια πολύ σωστή κίνηση του ΣΚΑΪ να επιλέξει έναν άνθρωπο που έχει γκελ στους νέους και δεν έχει φθαρεί», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved