Arena: Ανώνυμα τηλεφωνήματα και απειλές
Media

Arena: Ανώνυμα τηλεφωνήματα και απειλές

Η Αμάντα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα, λέει στον Τίμο ότι θέλει να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στην καριέρα της, αποκλειστικά με τη δική του συνεργασία.

Ο Τίμος πετάει στα σύννεφα. Η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους φορτίζεται ερωτικά και έρχονται πολύ κοντά. Ο Αντώνης λέει στην Μελίσσα ότι η Αμάντα και ο Τίμος είναι μαζί και εκείνη πικραίνεται πολύ. Η Μυρτώ, μέσα στο παραλήρημά της από τον πυρετό, μοιάζει να αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε νοσοκομείο. Αυτό κάνει τον Σωτήρη να ανησυχήσει.

Ο τοκογλύφος εξακολουθεί να τον απειλεί και κάνει ανώνυμα τηλεφωνήματα στην Αμάντα. Ο Σωτήρης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ο Τίμος τσακώνεται με τη Μελίσσα για το προφίλ που του δημιούργησε στο facebook και της διευκρινίζει ότι για εκείνον υπάρχει μόνο η Αμάντα. Ο Κλέαρχος δεν πείθεται με την ιστορία για την αρρώστια της Μυρτώς και πιέζει την Ήβη για να μάθει την αλήθεια.

Η Ήβη ξεψαχνίζει την Αμάντα για τη σχέση της με τον Σωτήρη. Ο Αντρέας επιστρέφει από την Ελβετία με τα λύτρα για την απαγωγή. Ο Γιώργος και ο Άγγελος τσακώνονται για τη Ράνια, καθώς ομολογούν ότι είναι και οι δυο ερωτευμένοι μαζί της. Ο Σωτήρης δεν διακινδυνεύει να παραδώσει τη Μυρτώ στην κατάσταση που βρίσκεται η υγεία της. Έτσι ο Αντρέας δέχεται ένα τηλεφώνημα ότι η παράδοσή της αναβάλλεται για την επόμενη μέρα. Ο Σωτήρης κουράρει τη Μυρτώ, όταν εκείνη βλέπει τη γραβάτα του και τον αναγνωρίζει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved