Δημήτρης Παπαδάκης: «Θέλω να κάνω δικό μου παιδί. Θέλω να κάνω οικογένεια!»
Media

Δημήτρης Παπαδάκης: «Θέλω να κάνω δικό μου παιδί. Θέλω να κάνω οικογένεια!»

Ο Δημήτρης Παπαδάκης, ο τηλεοπτικός Αλκης της σειράς του Star «9 μήνες», κάνει τον απολογισμό του, μιλώντας στην «Espresso» λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Ο νεαρός ηθοποιός πιστεύει ότι αυτός ο ρόλος τον έριξε στα βαθιά και θα γίνει η αφετηρία του για άλλες, ακόμα πιο απαιτητικές ερμηνείες. Εξομολογείται δε ότι του άνοιξε την... όρεξη να γίνει μπαμπάς, όπως και ο ήρωας που υποδύεται!

«Ο Αλκης είναι ο χαρακτήρας με τις περισσότερες προκλήσεις που μου έχει δοθεί μέχρι τώρα στην τηλεόραση. Ισως γιατί εγώ ήμουν έτοιμος να τις αντιμετωπίσω», λέει ο Δημήτρης Παπαδάκης και συνεχίζει: «Εγώ με τον Αλκη ήθελα να πέσω στα βαθιά. Το στοίχημά μου είναι πάντα το ίδιο. Να μην παίξω τον εαυτό μου, να δημιουργήσω, δηλαδή, έναν άλλον άνθρωπο, τελείως ξεχωριστό από εμένα, αλλά το ίδιο ζωντανό. Ηταν μεγάλη πρόκληση γιατί ξεκίνησε ως ένας ανέμελος, ρομαντικός έφηβος που στην πορεία πέρασε πολλά, ώστε να γίνει ένας σκληρός άντρας και πολιτικός. Ολα αυτά που βίωσε ήθελα να “γράψουν” στο σώμα του, στο πρόσωπό του, στη φωνή του, στις κινήσεις του. Νομίζω πως τα κατάφερα! Ο Αλκης έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι και η αγαπημένη μου αλλαγή είναι στα τελευταία τρία, τέσσερα επεισόδια. Εκεί που πλέον είναι γυμνός από τις μάσκες αλλά και τη δύναμή του».

Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισε, ωστόσο, υποδυόμενος τον Αλκη ήταν όταν ο ήρωάς του απέκτησε παιδί: «Ο λόγος ήταν ότι τότε άρχισα να ψάχνω την πατρότητα μέσα μου για να μπορέσω να υποστηρίξω τον ρόλο και ανακάλυψα πτυχές και ανάγκες του χαρακτήρα μου τις οποίες δεν γνώριζα. Επηρεάστηκα τόσο πολύ, που θέλω να κάνω δικό μου παιδί. Θέλω να κάνω οικογένεια!»

Και τι αποκόμισε από τη συμμετοχή του στη σειρά του Star, που προβάλλεται για δεύτερη σεζόν; «Νιώθω πιο συγκροτημένος ως ηθοποιός γιατί έμαθα να εργάζομαι κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και να αποδίδω. Νιώθω πως ο Αλκης είναι η αφετηρία μου για πιο δύσκολους, πιο προκλητικούς, πιο περίπλοκους ρόλους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved