Γιώργος Λέντζας: «Στα γυρίσματα περνάμε τέλεια. Σχολική πενθήμερη»
Media

Γιώργος Λέντζας: «Στα γυρίσματα περνάμε τέλεια. Σχολική πενθήμερη»

Ο Γιώργος Λέντζας μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαυρίδη και για την εκπομπή «Στον δρόμο».

Πώς προέκυψε η ιδέα της εκπομπής «Στον δρόμο»;

Προς τιμήν του Γιώργου, όταν τελείωσε το «World party», παρόλο που είχε άλλες προτάσεις, δεδομένου ότι ο Σάκης θα συνέχιζε μόνος του στην Αθήνα, θέλησε να κάνει ένα πρότζεκτ στο οποίο μας ενέταξε όλους. Πρακτικά, είχε ο Γιώργος κάποιες ιδέες, εγώ είχα την ιδέα του δρόμου, τα βάλαμε κάτω, τα συζητήσαμε και προέκυψε ο Δρόμος. Πρόκειται, δηλαδή, για ένα συλλογικό πρότζεκτ.

Πώς περνάτε στα γυρίσματα;

Είναι τέλεια, σχολική πενθήμερη! Να ξέρεις, ότι αυτό που βλέπετε είναι ο καταπιεσμένος εαυτός μας. Τα καλύτερα δεν μπορούμε να τα παίξουμε, γιατί η τηλεόραση σαν μέσο δεν σηκώνει τον απόλυτο ρεαλισμό. Στην τηλεόραση δεν βλέπουμε συχνά σκύλους να κάνουν εκπομπή.

Πώς μπήκε στο πρότζεκτ η Μάλι;

Ένας από τους λόγους που σταματήσαμε το «World party» ήταν ότι ο Γιώργος ήθελε να περνάει χρόνο με τη Μάλι, οπότε η συμμετοχή της ήταν φυσικό επακόλουθο. Από την άλλη, είναι η πρώτη φορά που μπορεί κάποιος να δείξει το κομμάτι της φιλοζωίας με ένα τρόπο που δεν είναι χρησιμοθηρικός. Η Μόλι περνάει καλύτερο από όλους στο γύρισμα, γιατί έχει δέκα ζευγάρια χέρια που τη χαϊδεύουν, φαγητά και είναι με τον Γιώργο επί 24 ώρες.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved