Απίστευτη ανατροπή στο Survivor: Επιστρέφει στο παιχνίδι η…
Media

Απίστευτη ανατροπή στο Survivor: Επιστρέφει στο παιχνίδι η…

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο Survivor τις τελευταίες ημέρες, οι άνθρωποι της παραγωγής και του ΣΚΑΪ τρέχουν και δεν φτάνουν ώστε να βγει κανονικά στον αέρα το παιχνίδι αύριο.

Και ενώ οι παίκτες των Μαχητών προσπαθούν να μαζέψουν τα... κομμάτια τους μετά το τροχαίο τους ατύχημα που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει την ίδια τους τη ζωή, έρχεται η μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι. Και όλα αυτά γίνονται την ώρα που υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Οι «Μαχητές» πλέον είναι σαφέστατα λιγότεροι από τους «Διάσημους», κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη τη διεξαγωγή οποιουδήποτε αγώνα είτε για ασυλία είτε για κάποιο έπαθλο φαγητού. Έτσι, οι άνθρωποι του παιχνιδιού έπρεπε να σκεφτούν τον τρόπο που θα κατάφερνε να συνεχιστεί το παιχνίδι χωρίς κλυδωνισμούς και χωρίς να επιβαρυνθεί άλλο η ψυχολογία των παικτών. Χθες, η Άλκιστις Μαραγκουδάκη του ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε ότι η παραγωγή δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να εισάγει άλλον νέο παίκτη στο παιχνίδι καθώς αυτό θα ήταν άδικο για τους ήδη ταλαιπωρημένους παίκτες που παρακολουθούμε εδώ και περίπου δύο μήνες. Γι’ αυτό οι άνθρωποι του παιχνιδιού επιβίωσης βρήκαν την πιο σοφή λύση. Και δεν είναι άλλη από το να επιστρέψει παίκτης που έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. Σύμφωνα λοιπόν με εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στο παιχνίδι επιστρέφει η Μαριάννα Καλλέργη. Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε και ανήκε στους «Διασήμους». Μπορεί η νεαρή αθλήτρια να γνωρίζει όλο το feedback του παιχνιδιού εδώ στην Ελλάδα, όμως είναι εξοικειωμένη με τους όρους του παιχνιδιού και έχει δείξει ήδη πως σέβεται κανόνες και... άγραφους νόμους στο Survivor.
Και επειδή είναι... Πρωταπριλιά. Καλό μήνα και καλή υγεία για τους αναγνώστες μας που διάβασαν ένα δημοσίευμα... φάρσα, όπως επιβάλλει η ημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved