Γιάννης Ζουγανέλης: «Επιλέγω το γκεστ γιατί είμαι δέσμιος με το χρόνο μου»
Media

Γιάννης Ζουγανέλης: «Επιλέγω το γκεστ γιατί είμαι δέσμιος με το χρόνο μου»

Τι ήταν αυτό που έκανε τον Γιάννη Ζουγανέλη να πει το «ναι» στο guest για τη σειρά «Daddy Cool»;

«Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε πολύ δεινή θέση από χρόνο, γιατί κάνω μια ταινία με παιδιά με παραπληγία -τετραπληγία-, πολύ ενδιαφέρουσα, με ανιδιοτελή σχέση. Ήταν όμως πολλοί οι λόγοι που με έκαναν να συμμετάσχω στη σειρά. Γενικά πιστεύω ότι τα σίριαλ προσδίδουν στη σύγχρονη ζωή, γιατί την αποτυπώνουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ειδικότερα, νομίζω ότι το σίριαλ είναι καλό. Είναι πολύ καλοί οι ηθοποιοί, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο Λευτέρης Ελευθερίου και η ΒασιλικήΤρουφάκου, είναι εξαιρετικός και ευγενής ο Νίκος Ζαπατίνας και το επιτελείο, όπως και η Αγλαΐα Λάτσιου και όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά.

Αυτοί πασχίζουν στην καθημερινότητα παράγοντας έργο, δεν δουλεύουν, δεν μπαίνουν στη δουλεία. Όλο αυτό το πράγμα με έκανε να πω «ναι, θα το κάνω». Παρότι, ξέρεις, το τίμημα του γκεστ είναι και ένα τίμημα μυστήριο», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv και καταλήγει:

«Επιλέγω το γκεστ γιατί είμαι δέσμιος με το χρόνο μου, ο οποίος χρόνος δεν είναι μόνο για να καρπωθεί κανείς δόξα, είναι χρόνος και για πράγματα όπως η ταινία που σου ανέφερα προηγουμένως. Όμως, όταν μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω κάποια πράγματα που μου αρέσουν, τα κάνω. Ευτυχώς, έχω προτάσεις -άλλες μου αρέσουν, άλλες δεν με βολεύουν χρονικά. Όποτε μπορώ, λοιπόν, το κάνω. Το θεωρώ υποχρέωση μου απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους από τους οποίους έχω εισπράξει αγάπη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved