Arena: Το βρώμικο παρελθόν επιστρέφει και απειλεί
Media

Arena: Το βρώμικο παρελθόν επιστρέφει και απειλεί

Η Ράνια πιέζει τον Γιώργο να της αποκαλύψει την αλήθεια στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα και εκείνος προσπαθεί να συγκρατηθεί με νύχια και με δόντια για να μην υποκύψει στη γοητεία της.

Η γυναίκα με την οποία ο Σωτήρης ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό αναρτά στο ίντερνετ την προσωπική της ιστορία, αμαυρώνοντας με αυτό τον τρόπο το όνομα της κλινικής. Ο Σωτήρης φοβάται μήπως αυτό το δημοσίευμα αποτελέσει αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια το βρώμικο παρελθόν με τις παράνομες υιοθεσίες. Ο Παύλος ενημερώνει τον Αντρέα, σχετικά με το λογιστή και εκείνος του ζητά να βρει και άλλα στοιχεία.

Η Μελίσσα και η Αμάντα πηγαίνουν για καφέ. Εκεί, η Αμάντα παραδέχεται ότι παλιότερα είχε ερωτική σχέση με τον Τίμο, πράγμα που κάνει τη Μελίσσα έξαλλη. Ο Τίμος αναπολεί το ρομαντικό παρελθόν που έζησε με την Αμάντα στην Ύδρα. Ο Γιώργος και ο Άγγελος βεβαιώνονται από τη συμπεριφορά της Ράνιας ότι τους υποψιάζεται και αποφασίζουν να κάνουν κάτι πιο δραστικό για να την πείσουν ότι είναι gay.

Ο Κλέαρχος, έχοντας μάθει για την απαγωγή, είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με τη Μυρτώ και η Δάφνη ζηλεύει. Η Ήβη βρίσκεται σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, εξαιτίας την κρίσης που περνάει ο γάμος της. Συναντά τον Σωτήρη και εκείνος της συμπαραστέκεται, ενώ ταυτόχρονα της λέει για τον κίνδυνο που διατρέχει η κλινική του.

Εκείνη αποφασίζει να τον βοηθήσει και επικοινωνεί με τη γυναίκα που του έκανε τη μήνυση. Ο Σωτήρης δίνει το δαχτυλίδι στην Αμάντα και εκείνη του υπόσχεται ότι δεν θα το βγάλει από το χέρι της. Ο Τίμος και η Αμάντα ετοιμάζονται να φύγουν για την Ύδρα, ενώ μια ερωτική αναστάτωση κυριεύει και τους δυο. Η δημοσιογράφος, που τους παρακολουθεί, δεν τους αφήνει στιγμή από τα μάτια της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved