Media

YFSF: Η… έφιππη αξιωματικός Μπεκατώρου και το «εκτελεστικό απόσπασμα»

Gossip-tv Team

Το “Your Face Sounds Familiar” επιστρέφει για 4η σεζόν. Νέοι διαγωνιζόμενοι, νέες ενσαρκώσεις, ανανεωμένη κριτική επιτροπή. 

Μία επιτροπή που οφείλει να είναι εύστοχη, ευθύβολη και, συχνά, αμείλικτη απέναντι σε κάθε εκτέλεση που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια της.

Αυτό ακριβώς είναι το στοιχείο που αξιοποιεί με έντονη χιουμοριστική διάθεση το νέο τηλεοπτικό spot που δημιουργήθηκε για το αγαπημένο show. Mε μια ατμοσφαιρική κινηματογράφηση και εικόνα που μας μεταφέρει σε άλλη εποχή γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες μίας «εκτέλεσης».

Είναι νωρίς το πρωί στο ξέφωτο ενός δάσους. Μέσα από την πρωινή αχλή ξεπροβάλλει η έφιππη αξιωματικός Μαρία Μπεκατώρου. Η Μαρία δίνει αυστηρό πρόσταγμα στο υπό τις διαταγές της «εκτελεστικό απόσπασμα» που δεν είναι άλλο από την κριτική μας επιτροπή, Σταμάτη Φασουλή, Φώτη Σεργουλόπουλο, Νίκο Μουτσινά και η Ελλη Κοκκίνου.

Ο «μελλοθάνατος» όμως, ένας σωσίας του Μichael Jackson, έχει μία τελευταία επιθυμία: Θέλει να τραγουδήσει το θρυλικό “Bad”. Kαι, όταν το κάνει, είναι τόσο... bad, που η επιτροπή δεν έχει άλλη επιλογή από το να τον κάνει να σωπάσει... για πάντα.

Άραγε, θα είναι τόσο αμείλικτοι και με τους πραγματικούς διαγωνιζόμενους; Θα το δούμε επί της οθόνης! Την Κυριακή 23 Απριλίου στις 20.00 και κάθε Κυριακή στον ΑΝΤ1.

Το δημιουργικό concept της ταινίας ανήκει στη Frank&Fame. Η παραγωγή έγινε από τον ΑΝΤ1 και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Τριπύλας.

Trailer extras: Για τις ανάγκες του πολύ απαιτητικού trailer, η παρουσιάστρια και η κριτική επιτροπή συγκεντρώθηκαν από τις 03.00 τα ξημερώματα στα studio ΚΑΠΑ για να προετοιμαστούν. Το γύρισμα ξεκίνησε στις 5.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 Απριλίου στη Βαρυμπόμπη και κράτησε μέχρι τις 4 το απόγευμα την ίδια μέρα. Παρά τις πολλές ώρες γυρισμάτων και την κούραση, οι πρωταγωνιστές του spot με αμείωτο χιούμορ και κέφι συνέθεσαν ένα διαφημιστικό που πραγματικά κερδίζει τις εντυπώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved