Γερασιμίδου για survivor: «Μας αρέσει να βλέπουμε τους άλλους να βασανίζονται για τα λεφτά»
Media

Γερασιμίδου για survivor: «Μας αρέσει να βλέπουμε τους άλλους να βασανίζονται για τα λεφτά»

Η Ελένη Γερασιμίδου σε συνέντευξή της σχολίασε το survivor.

Πώς σχολιάζετε τη φρενίτιδα με το «Survivor»;

Έχει χαλάσει η κεραία μου από την κακοκαιρία του χειμώνα και δεν την έχω φτιάξει. Και μπορεί να μην το πιστέψτε, αλλά δεν το έχω δει καθόλου, όπως και άλλα προγράμματα, αφού δεν έχω τηλεόραση. Ξέρω, όμως, από το διαδίκτυο ότι κάνει τρομερή τηλεθέαση, σαν να βλέπαμε την Εθνική ποδοσφαίρου σε κρίσιμο αγώνα. Τι να πω; Μας αρέσει να βλέπουμε τους άλλους να βασανίζονται για τα λεφτά -γιατί μαθαίνω ότι πληρώνονται- και εμείς να νιώθουμε καλά στην κουβέρτα μας και ας μην έχουμε πετρέλαιο για θέρμανση; Δεν έχουμε λεφτά να βγούμε για διασκέδαση και βλέπουμε μόνο τηλεόραση; Τι μας έχει κάνει η κρίση;

Από την τηλεόραση φύγατε με... φέσι ή πληρωθήκατε;

Δεν το έζησα αυτό. Έζησα τις καλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης. Τους δούλεψα, αλλά πληρώθηκα καλά. Μάζεψα χρήματα από τη μικρή οθόνη και αγόρασα το σπίτι μου. Έβαλα και κάτι στην άκρη.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια απείχα. Επέστρεψα με την εξαιρετική σειρά του ΑΝΤ1 και του Βασίλη Θωμόπουλου «Οι συμμαθητές» - φυσικά, όχι με τα λεφτά που πληρωνόμουν, αλλά λέω και δόξα τω Θεώ, γιατί πληρώνομαι και με σέβονται. Αμείβομαι κάθε μήνα. Αυτό για μένα είναι η καλύτερη συνθήκη εργασίας, συν το καλό σενάριο, την άψογη σκηνοθεσία, το έμπειρο συνεργείο και το λαμπρό καστ.

Στο Εθνικό Θέατρο έχετε παίξει;

Να είναι καλά ο Νίκος Κούρκουλος ο οποίος έσπασε τα στερεότυπα. Κατέβηκα στην Επίδαυρο με τη «Λυσιστράτη», αλλά έπαιξα και στο ίδιο σανίδι με την Αντιγόνη Βαλάκου στην «Τρελή του Σαγιό». Για μένα, όπου έχω παίξει ήταν τιμή μου. Αλλά αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ -τις ουρές στα ταμεία από τον κόσμο- ήταν στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι». Επίσης, δεν θα ξεχάσω την παράσταση «Το έκτο πάτωμα». Εκεί έμαθα για την αρρώστια της αδερφής μου και η Παναγιωτοπούλου, η Μεντή, ο Χαλκιάς, ο Νινιός, η Μπαλανίκα μού συμπαραστάθηκαν. Τους ευχαριστώ! Ακόμη θυμάμαι τη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη.

Τι σας συγκινεί από όλη αυτή τη σπουδαία επαγγελματική διαδρομή;

Όταν ο κόσμος στον δρόμο μού λέει «γεια σου, ρε Ελένη μας». Εμένα ούτε η φήμη ούτε το χρήμα με άλλαξε. Είχα διαφορετικές αξίες στη ζωή μου. Συνεχίζω να διαβάζω ωραία βιβλία, να μαθαίνω συνεχώς και να ονειρεύομαι.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved