Media

Survivor: Η Μενεγάκη στόλισε κανονικότατα τον Χανταμπάκη on air

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη παρακολούθησε τα όσα είπε ο Στέλιος Χανατμπάκης μετά την αποχώρησή του από το survivor στην Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελένη είπε πως η θέση της Ελεονώρας ήταν δύσκολη για το τι να ρωτήσει τον Στέλιο και στόλισε κανονικότατα τον πρώην παίκτη!

Μεταξύ άλλων είπε: «Πιστεύω ότι έχει καταλάβει ότι αυτή η κακόγουστη πλάκα με το σουτιέν, που καθόλου δεν μας νοιάζει ποιανού ήταν, στο πρόσωπο της Ειρήνης, ήταν φάουλ και οι ψήφοι που δεν πήρε για να μείνει ήταν και γι΄αυτό. Στην απάντησή του προσπάθησε να ρίξει βάρος στο ποιανής ήταν το σουτιέν, όχι στο ποια κοροϊδεύει. Το θέμα είναι ποια κορόιδευε.

Ο συγκεκριμένος, δύο στις δύο ερωτήσεις δεν έδωσε απάντηση -ούτε για το σουτιέν, ούτε για τον Αγγελόπουλο. Νομίζω ότι καταλαβαίνει και λέει «ας μην την ξαναπατήσω να τελειώσει το θέμα».»!

Και πρόσθεσε: Αν είμαι σε ένα δωμάτιο κλειδωμένη και όλη μέρα τα χώνω στον Γρηγόρη και τα λέω σε σένα και ξέρω ότι υπάρχουν κάμερες τριγύρω μου, μπορεί να μην ξέρω τι σκέφτεται ο κόσμος για μένα αλλά δεν ξέρω εγώ τι έχω πει; Όταν έκανε πλάκα με το σουτιέν της Λάουρας η κάμερα ήταν ντάλα μέρα μπροστά του και τους τράβαγε. Εκεί πέρα δεν υπάρχουν κρυφές κάμερες, δεν είναι Big Brother. Είναι η κάμερα εδώ, σε τραβάει κι εσύ λες. Μπορεί να μη φαντάζεσαι πως σε βλέπει ο κόσμος, αλλά το τι έχεις πει εσύ, καλό ή κακό, το ξέρεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved