Δημήτρης Αρβανίτης: «Η AR3NA είναι μια διαφορετική σειρά»
Media

Δημήτρης Αρβανίτης: «Η AR3NA είναι μια διαφορετική σειρά»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης σε συνέντευξή του μίλησε για τη νέα του σειρά «AR3NA».

H νέα σας σειρά, AR3NA, έκανε πρεμιέρα στο πριν από λίγες μέρες;

Είναι μια σειρά διαφορετική από τις προηγούμενες σειρές μου. Έχει δικό της ύφος και, το κυριότερο, περισσότερο ρεαλισμό. Ο ρεαλισμός είναι το διαφοροποιητικό στοιχείο της. Η Αρ3ναδεν είναι ένα καθημερινό σίριαλ, με τον τρόπο που το ξέραμε μέχρι τώρα, είναι πιο σύγχρονο προϊόν, αποφεύγει τις υπερβολές. Πιστεύω, λοιπόν, ότι κάναμε μια εξαιρετικά προσεγμένη δουλειά πάντα, βεβαία, σε σχέση με το ό,τι διανύουμε την εποχή των ισχνών αγελάδων. Δεν υπάρχουν τα λεφτά που υπήρχαν κάποτε αλλά υπερβάλαμε εαυτούς και εγώ και οι συνεργάτες μου και βγήκε ένα καθωσπρέπει αποτέλεσμα.

Ποιος από τους ήρωες σος αντιπροσωπεύει;

Αυτή την ερώτηση μου την κάνουν πάντα όσον αφορά τις σειρές και συνήθως απαντάω μάλλον ψεύτικα, λέγοντας ότι όλο, οι ήρωες είναι παιδιά μου και κάτι τέτοια... Γ αυτή τη σειρά πιστεύω ότι εάν ήμουν ένας από τους ήρωες, θα ήμουν ο Τίμος. Όχι όσον άφορο τη σχέση του ανάμεσα στις δύο γυναίκες, αλλά, κυρίως, γιατί αυτός ο ήρωας αντιπροσωπεύει αυτό που βαθιά είμαι. Είμαι ένας πολύ λογικός άνθρωπος και συγχρόνως είμαι λιγάκι τρελός (γελάει!), και ίσως το παιχνίδι αυτό το έχω μεταφέρει και σ' αυτό τον ήρωα.

Πριν, σε μία συζήτηση που κάναμε οι δυο μας, μου μίλαγες για τους στιβαρούς ήρωες που το κοινό έχει ανάγκη να βλέπει.

Δεν είναι ο Τίμος ο στιβαρός ήρωας, ο Τίμος είναι ένας σημερινός άνθρωπος. Οι σημερινοί άντρες είναι άνθρωποι μεταβαλλόμενοι, δεν αποτελούν στήριγμα άτι ς-γυναίκες, δεν · αποτελούν πρότυπο, όπως δεν αποτελούν και οι γυναίκες για τους άντρες. Έχει μεταβληθεί η ελληνική κοινωνία και καλά έχει κάνει, έχει ξεφύγει από αυτά τα καθιερωμένα δεσμά «ο άντρας της ζωής μου», «η γυναίκα της ζωής μου» - αν και βαθιά μέσα μας ως άνθρωποι τα αποζητούμε πολλές φορές, αλλά στην πράξη δεν τα υποστηρίζουμε. Οι ήρωες δεν πάνε με τον ένα και τον άλλο μόνο και μόνο επειδή το σενάριο το επιβάλλει, αλλά ο κεντρικός ήρωας γοητεύεται πότε από τη μία και πότε από την άλλη. Βέβαια, σαφώς και είναι μοντέλο μου, για να κλείσω την ερώτηση, επειδή δεν είναι μονογαμικός. Εγώ δεν ήμουν ποτέ και δεν νομίζω ότι θα γίνω.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved