Survivor: Αργιανίδης: «Αυτό που βγήκε προς τα έξω έχει να κάνει με το τι ήθελε να βγάλει η παραγωγή»
Media

Survivor: Αργιανίδης: «Αυτό που βγήκε προς τα έξω έχει να κάνει με το τι ήθελε να βγάλει η παραγωγή»

Ο Πάνος Αργιανίδης, ο μάνατζερ ράκμπι που έγινε γνωστός μέσα από το Survivor μίλησε για την συμμετοχή του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η παραγωγή παρουσιάζει την ζωή των παιχτών στον Άγιο Δομίνικο. 

Τι σου είπαν οι δικοί σου για την εμφάνιση σου στο παιχνίδι;

«Στην αρχή η μητέρα μου δεν ήθελε να πάω καθόλου στο παιχνίδι. Την ανησυχούσε η υπερέκθεση του παιδιού της. Ωστόσο τώρα είναι όλοι ευχαριστημένοι με τις αντιδράσεις του κόσμου και θέλουν να δουν πώς θα το διαχειριστώ όλο αυτό από δω κι εμπρός».

Κάποιοι σε κατηγόρησαν ότι στο παιχνίδι δημιουργούσες ίντριγκες και κόντρες

«Αυτό βγήκε προς τα έξω. Δεν μπορεί ένας χαρακτήρας να είναι απότομος και άγριος και ύστερα από έναν μήνα να αλλάζει η διάθεση του κόσμου απέναντι του. Αυτό που βγήκε προς τα έξω έχει να με το τι ήθελε να βγάλει η παραγωγή. Δεν με φόβισε. Πάντα πρέπει να υπάρχει ένας κακός στο παιχνίδι. Με βοήθησε στην αρχή. Μετά όμως βρήκα τον καλό μου εαυτό».

Ποιους παίκτες θεωρείς φαβορί για τον τελικό;

«Αγαπώ πολύ τον Κωνσταντίνο, τον Μάριο και τον Τσανγκ και θα ήθελα να τους δω να φτάνουνωμέχρι εκεί, γιατί το αξίζουν. Έχουν αρχές, αγωνίζονται με πάθος και εύχομαι να καταφέρουν να φτάσουν στον στόχο τους».

Τι σε πίεσε περισσότερο;

«Ήρθα αντιμέτωπος με τον ίδιο μου τον εαυτό και τις φοβίες μου. Εκεί πέρα ένιωσα μόνος και έμαθα να εκτιμώ πράγματα που δεν είχα φανταστεί πόσο σημαντικά είναι. Η πείνα δεν ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα. Τα παιχνίδια του μυαλού -είναι πολύ πιο δύσκολα». .

Θεωρείς πως οι κάμερες μπορούν να αναδείξουν τον πραγματικό εαυτό κάποιου παίκτη;

«Ο πραγματικός εαυτός ενός παίκτη θα βγει μόνο στους συμπαίκτες του που ζουν μαζί του στην παραλία 24 ώρες το 24ωρο. Σέβομαι την άποψη των τηλεθεατών όμως αυτή διαμορφώνεται με βάση όσα παρακολουθούν. Καλό είναι να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας και να μη φανατιζόμαστε. Δεν πρέπει να δίνουμε πρότυπα φανατισμού και έντονης συσπείρωσης μέσα από την τηλεόραση. Ποτέ καμία πλευρά δεν πρέπει να είναι απόλυτα σωστή»

Θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς με την τηλεόραση ή επιστρέφεις στο ράγκμπι;

«Σε μικρότερη ηλικία, που σπούδασα δημοσιογραφία, ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση, μέχρι που κατάλαβα ότι είναι ένας χώρος που λειτουργεί με γνωριμίες. Στην ηλικία που είμαι τώρα θέλω να υποστηρίξω τα νέα παιδιά, κι αν έκανα κάτι στην τηλεόραση, θα ήθελα να είναι κάτι σχετικό με το Survivor. Μόνο αυτό θα με ενδιέφερε, γιατί κατά τα άλλα υπάρχουν παρουσιαστές πιο αξιλόογοι από εμένα. Σε ό,τι αφορά το ράγκμπι υπάρχει ελληνική ομοσπονδία από το 2004 και πολλές ομάδες ανά την Ελλάδα. Τόσα χρόνια όμως το ράγκμπι δεν έβγαινε προς τα έξω. Με τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι ήθελα να δώσω δημοσιότητα στο άθλημα και να πείσω τους 'Ελληνες αθλητές να ασχοληθούν με το ράγκμπι. Άλλωστε ούτε και για μένα το κεφάλαιο αθλητισμός έχει κλείσει. Εύχομαι να καταφέρω να πείσω, τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, γιατί είναι πηγή ζωής, αποτελεί έμπνευση και δημιουργεί χαρακτήρες» δήλωσε στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved