Ο Πάνος εξηγεί γιατί είχε πάρει… σβάρνα όλες τις εκπομπές πριν γίνει γνωστός από το Survivor!
Media

Ο Πάνος εξηγεί γιατί είχε πάρει… σβάρνα όλες τις εκπομπές πριν γίνει γνωστός από το Survivor!

Πέρασε ως παίκτης από το Deal, έκανε ρεπορτάζ στο Star, ρωτούσε πολιτικούς στην πολιτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενικός", πανηγύριζε με την νίκη της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision... Δηλαδή όπου γάμος και χαρά... ο Πάνος Αργιανίδης από το Survivor πρώτος! Τι απαντά σε όλα αυτά ο ίδιος; 

Πώς είσαι τώρα;

Είναι κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό. Ξέρεις ότι θα υπάρχει αναγνωρισιμότητα μετά, αλλά είναι τόσο μεγάλο το θέμα του «Survivor» που είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένος.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη σου επαφή με την τηλεόραση...

Όχι. Τελειώνοντας το πανεπιστήμιο σπούδασα δημοσιογραφία στη σχολή του Σταμάτη Μαλέλη, ήταν κάτι που με ενδιέφερε από τότε. Όμως. δεν σου δίνονται οι ευκαιρίες που θέλεις, όταν τις θέλεις. Όσα έχει δείξει η τηλεόραση από εκπομπές είναι εργασίες που κά-ναμε με τη σχολή, οι οποίες δεν περίμενα ποτέ ότι θα βγουν.

Υπάρχει ακόμα το όνειρο της δημοσιογραφίας μέσα σου;

Δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Αν πρόκειται για κάτι το οποίο αγα¬πάω πάρα πολύ θα το κάνω. Για πα¬ράδειγμα, αν ήταν κάτι το οποίο θα - αφορούσε στο «Survivor», θα το ήθε¬λα πάρα πολύ. Αλλά επειδή θεωρώ ότι και ο Σάκης και η Ελεονώρα είναι άξιοι παρουσιαστές -εγώ θα μάθω από αυτούς-, θα μπορούσα να είμαι και στη δεύτερη και στην τρίτη και στην πέμπτη γραμμή. Δεν νομίζω ότι αξίζω τώρα να είμαι στην πρώτη.

Πηγή: 7 Mέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved