Bahar: Ο Αρντά πέφτει στην παγίδα της Εφσούν
Media

Bahar: Ο Αρντά πέφτει στην παγίδα της Εφσούν

Η Εφσούν, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, με τη βοήθεια της Σουλτάν και του Σάλιχ, σχεδιάζει να παγιδεύσει τον Αρντά με δόλωμα τον Αϊχάν.

Το σχέδιό τους πάει στραβά και στο τέλος ο Αϊχάν χάνει στ’ αλήθεια τη ζωή του. Η Εφσούν πανικοβάλλεται αλλά η Σουλτάν επιμένει να συνεχίσουν με το σχέδιό τους και ζητούν 500.000 λίρες από τον Αρντά για να καλύψουν το έγκλημα, που έκανε εκείνος.

Η Ζεϊνέπ ξυπνάει μετά από τη νύχτα με τον Αρντά και δεν ξέρει τι να κάνει. Τη βρίσκει η μητέρα της, η οποία καταλαβαίνει μόνο ότι έχει πιει αλκοόλ και την τιμωρεί. Όταν η Χανιφέ μαθαίνει ότι ήταν εκείνο το βράδυ με τον Αρντά, είναι έτοιμη να την εκδικηθεί...

Στη γειτονιά έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Ζεϊνέπ γύρισε σπίτι της μεθυσμένη. Ο ο Ιλγιάς έχει καταλάβει ότι κάποιο σχέδιο έχουν βάλει σ’ εφαρμογή η Σουλτάν με την Εφσούν και τις παρακαλάει να κάνουν πίσω αλλά μάταια αφού εκείνες έχουν πάρει την απόφασή τους να προχωρήσουν. Τον αντιμετωπίζουν και οι δύο με φοβερή σκληρότητα.

Ο Μεχμέτ - Εμίρ αποφασίζει, παρά τις αντιρρήσεις της Φούλγια, να χρίσει πρόεδρο της εταιρείας τον Αρντά. Το συνεχές κυνήγι, όμως, της Εφσούν και η απαθής αντίδραση του Αρντά σ’ αυτό τους βάζει όλους σε υποψίες. Ο Ατές είναι θλιμμένος επειδή έχει φτάσει η ώρα να επιστρέψει ο Ντορούκ στην Ελβετία και η Μπαχάρ προσπαθεί να τον στηρίξει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved