Arena: Ρήξη στη σχέση Αμάντας- Τίμου
Media

Arena: Ρήξη στη σχέση Αμάντας- Τίμου

Ο Αντρέας και η Ήβη τσακώνονται στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα και εκείνη τον κατηγορεί επειδή δεν δέχτηκε τα λεφτά, που του πρότεινε ο Σωτήρης.

Ο Αντρέας της ζητάει να είναι προσεκτική σε σχέση με το ίδρυμα, γιατί δεν εμπιστεύεται τον αδερφό του. Η Μελίσσα ζητάει από τη Σύλβια να της βρει άλλο συνθέτη. Η Δάφνη ανεβαίνει στη σκηνή του Αρένα και τραγουδάει.

Ο Κλέαρχος την θαυμάζει, αλλά η Μυρτώ ζηλεύει. Ο Άγγελος καταλαβαίνει, από το ύφος της Ράνιας, ότι κάτι δεν πάει καλά. Μαζί με τον Γιώργο, συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν για πολύ το θέατρο και αποφασίζουν να της πουν την αλήθεια. Η Αμάντα καταλαβαίνει ότι πίσω από την ιδέα για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη κρυβόταν ο Τίμος. Τσακώνεται μαζί του και η σχέση τους οδηγείται σε ρήξη.

Ο Γιώργος και ο Άγγελος ζητάνε από τον Μάριο να τραγουδήσουν το βράδυ στο μπαράκι, λέγοντάς του ότι ετοιμάζουν μια έκπληξη στη Ράνια. Ο Σωτήρης και η Ήβη επισκέπτονται το ξενοδοχείο της Jane για να κλείσουν μια αίθουσα για τη δεξίωση. Η Jane βλέπει τον Σωτήρη και τον αναγνωρίζει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved