Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλά για το ρόλο της στο «Παραμύθι αλλιώς…»
Media

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλά για το ρόλο της στο «Παραμύθι αλλιώς…»

Όμορφη, ρομαντική, ονειροπόλα... Η λαμπερή Κατερίνα Παπουτσάκη μάλλον δεν διαφέρει και πολύ από τη συνονόματη της πριγκίπισσα Αικατερίνη!

Προσιτή και γλυκιά, παραδέχεται πως λατρεύει τα παραμύθια με happy end όπου το καλό θριαμβεύει. Υποδύεστε την καλή και όμορφη πριγκίπισσα.

«Η Αικατερίνη έχει μητέρα μια καταδυναστευτική βασίλισσα, που πήρε την εξουσία από τους προηγούμενους βασιλιάδες με δόλο και στην oυσία κρατά "αιχμάλωτους" τους χωρικούς. Της ηρωίδας μου δεν της αρέσει ο" τρόπος με τον οποίο οι γονείς της διακυβερνούν το βασίλειο. Είναι επαναστάτρια, δυναμική, με το μέρος του καλού και των αδικημένων. Ταυτόχρονα, έχει και μια αφέλεια, είναι τρυφερή, ένας ωραίος χαρακτήρας».

Βρίσκει τον πρίγκιπα της στο πρόσωπο του Βαρνάβα.

«Ναι, υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα τους, που δεν ξέρω όμως πως θα εξελιχθεί».

Το κόνσεπτ της σειράς είναι πρωτότυπο και σουρεαλιστικό. Αυτό σας ιντρίγκαρε ή μήπως σας άγχωσε, επειδή είναι ενδεχομένως υπερβολικό «προχωρημένο»;
«Στην αρχή σκέφτηκα ότι χρειάζεται ένα πολύ καλό production value για να αναδειχτεί και να μη "χαντακωθεί". Ωστόσο διαπίστωσα πως έχει γίνει καλή δουλειά στο στήσιμο. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο αυτό που παρουσιάζουμε και πιστεύω ότι θα αρέσει», λέει η ηθοποιός στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved