Survivor: Θα καταφέρουν να αφήσουν τις λογομαχίες και να παλέψουν για το έπαθλο του φαγητού;
Media

Survivor: Θα καταφέρουν να αφήσουν τις λογομαχίες και να παλέψουν για το έπαθλο του φαγητού;

Σ’ ένα δύσκολο αγώνισμα κλήθηκαν να συμμετάσχουν χθες οι δυο ομάδες στο survivor, αφού απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία και φυσικά ευστοχία.

Οι «Μαχητές» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-3, να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας και την ευκαιρία να παραμείνουν στο “Survivor” για μια ακόμη εβδομάδα, χωρίς απώλεια παίκτη. Από την άλλη, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν στον αγώνα ατομικής ασυλίας και στη συνέχεια στο «Συμβούλιο του Νησιού» για να ψηφίσουν. Τα περιθώρια επιλογής παικτών υποψήφιους προς αποχώρηση έχουν στενέψει, αφού πλέον και οι δύο ομάδες αριθμούν μόνο από έξι παίκτες.

Πόσο θα επηρεαστεί η ψυχολογία των «Διασήμων» μετά τη χθεσινή ψηφοφορία στο «Συμβούλιο του Νησιού»; Οι εντάσεις φαίνεται να κυριαρχούν στην παραλία και να συνεχίζονται στον αγωνιστικό χώρο, τόσο ανάμεσα στους παίκτες των «Διασήμων» όσο και των «Μαχητών», αλλά και μεταξύ τους. Θα καταφέρουν να αφήσουν τις λογομαχίες στην άκρη και να παλέψουν για το αποψινό έπαθλο του φαγητού; Πόσο θα επηρεάσει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί την απόδοσή τους στο αγώνισμα;

Απόψε το βράδυ στις 9, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προβάλλεται ένα ακόμη επεισόδιο του “Survivor” γεμάτο δράση, αγωνία και ανατροπές με τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved