Μελέτης Ηλίας: «Εχω πια "ψηθεί" στη μικρή οθόνη»
Media

Μελέτης Ηλίας: «Εχω πια "ψηθεί" στη μικρή οθόνη»

Πώς νιώθει ο Μελέτης Ηλίας που για Τρίτη συνεχή σεζόν το «Σόι» σημειώνει τόσο μεγάλη επιτυχία;

«Είναι όπως και οι σχέσεις, καθώς ο χρόνος περνά, αν οι συνθήκες το ευνοούν, βαθαίνουν. Έτσι συμβαίνει και σε μας στη σειρά. Εχουμε όλοι πλέον γνωριστεί πολύ καλύτερα και οι μεταξύ μας επαφές έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Επομένως η δουλειά μας γίνεται πολύ πιο αποτελεσματικά, ενώ χαίρεσαι και να δουλεύεις. Τώρα, σε προσωπικό επίπεδο νομίζω πως έχω ξεπεράσει πια το αρχικό τρακ και νιώθω περισσότερο άνετος ως προς τις διαδικασίες. Εχω πια "ψηθεί" στη μικρή οθόνη».

Νιώθει κόπωση παίζοντας για 3η σεζόν τον Σάββα;
«Μια μικρή κόπωση υπάρχει, όχι όμως ως προς τον ήρωα και τον ρόλο αλλά ως προς το πρόγραμμα. Μια καθημερινή σειρά έχει πολλές απαιτήσεις, επομένως εδώ και 3 σεζόν έχουμε κάθε μέρα γυρίσματα, πράγμα αρκετά κουραστικό. Ωστόσο, αφενός οι συνθήκες είναι ιδανικές, αφετέρου και το οικονομικό είναι πολύ ισχυρό κίνητρο, χαρακτηριστικά που "σβήνουν" κάθε κούραση. Είναι μεγάλη τύχη σήμερα να μπορείς να κάνεις ταυτοχρόνως και θέατρο και τηλεόραση»

Είναι μόνο τύχη ή υπάρχουν κι άλλα μυστικά επιτυχίας;
«Είναι τόσοι οι άνεργοι ηθοποιοί στις μέρες μας... Με την έννοια λοιπόν ότι θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου, τότε ναι, νιώθω κυρίως τυχερός», λέει στο Τηλέραμα ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved