Αυτό είναι το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει το ΣΚΑΪ μετά το Survivor
Media

Αυτό είναι το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει το ΣΚΑΪ μετά το Survivor

Το Survivor θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου και ήδη οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ αναζητούν το ριάλιτι εκείνο που θα καταφέρει να κρατήσει σταθερά τα νούμερα τηλεθέασης στην κορυφή από την νέα σεζόν, καθώς το δεύτερο παιχνίδι επιβίωσης θα κάνει την εμφάνισή του τον Φερβουάριο του 2018. 

Την λύση σύμφωνα με την real φέρνει για άλλη μια φορά ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος έχει κι άλλο δυνατό concept στο συρτάρι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος πρότεινε στον ΣΚΑΙ είναι ένα καθημερινό ριάλιτι μόδας όπου 13 διαγωνιζόμενες επί 15 εβδομάδες «μάχονται» στον στίβο της μόδας, και διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ που θα κερδίσει όποια έχει το καλύτερο στιλ. Πρόκειται για το «My style rocks» που μεταδίδεται σε κανάλι στην Τουρκία και είναι καθημερινό ριάλιτι, στο οποίο οι παίκτριες υποβάλλονται σε δοκιμασίες στιλιστικού περιεχομένου. Στο ριάλιτι μόδας μετέχει και κριτική επιτροπή από σχεδιαστές μόδας- στιλίστες και άλλα διάσημα πρόσωπα με υψηλή αισθητική, που βαθμολογούν τις διαγωνιζόμενες δίνουν ασυλία στις τρεις πιο καλοντυμένες και στη συνέχεια το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει ποια παίκτρια αποχωρεί κάθε εβδομάδα. Σημειωτέον, τα δικαιώματα διακινεί διεθνώς η Global Agency, που έχει και το «Shopping Star». Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στην Αθήνα κλιμάκιο της εταιρείας AcynMedya για να συζητήσει με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ τις λεπτομέρειες του νέου ριάλιτι. Το «My style rocks» θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ τον Οκτώβριο, ενώ για το πρώτο μισό της σεζόν προορίζονται επίσης το «The Voice» και το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», όλα παραγωγής AcynMedya.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved