Bahar: Μια απρόσμενη πρόταση γάμου και η εκδίκηση της Εφσούν
Media

Bahar: Μια απρόσμενη πρόταση γάμου και η εκδίκηση της Εφσούν

Η Μπαχάρ λιποθυμάει στο σταθμό τρένων όταν αποχαιρετά τον Ατές στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar και ο Μεχμέτ - Εμίρ τρέχει να τη βρει.

Στο σπίτι η Χιουλγιά της επιτίθεται και η Μπαχάρ της θυμίζει τι έχει κάνει εκείνη για να προστατέψει αυτούς που αγαπάει. Όταν η Εφσούν την κατηγορεί για ό,τι τρομερό της συνέβη στη φυλακή, η Μπαχάρ της εξηγεί ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το περιστατικό και η Εφσούν αποφασίζει να βρει την αλήθεια. Όταν μαθαίνει, ποιος είναι υπεύθυνος για τα βασανιστήρια της στη φυλακή, μαζί με τη Σουλτάν σχεδιάζουν να πάρουν την εκδίκησή τους...

Η Μουζαφέρ φεύγει από το σπίτι και ζητάει από τον Ιλγιάς να την παντρευτεί, ενώ η Εφσούν πάει να βρει την Μπαχάρ να της ζητήσει συγνώμη. Όταν τη βρίσκει τη σώζει από μια μεγάλη πυρκαγιά. Όταν η Γκανιμέτ τσακώνεται με την πεθερά της και φεύγει από το γάμο, ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει μπει σπίτι της. Ο Σεμούζ, που έχει πάει να σκάψει να βρει το θησαυρό, τη χτυπάει δυνατά για να μην τον δει και προσπαθεί να ξεφύγει. Τέλος ο Μεχμέτ - Εμίρ ενημερώνει την Μπαχάρ, ότι ο Ατές δε θα ξαναγυρίσει και πως παντρεύεται την Αρζού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved