Bahar: Τα μυστικά δεν μπορεί να μείνουν κρυφά για πάντα
Media

Bahar: Τα μυστικά δεν μπορεί να μείνουν κρυφά για πάντα

Στη φτωχογειτονιά, η Χατσιάνε είναι κοντά στο τέλος. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, καλεί τον Ιλγιάς και τη Γκανιμέτ να τους πει να ενημερώσουν τη Σουλτάν και την Ζεϊνέπ ότι είναι μητέρα και κόρη.

Είναι, όμως, κάτι που αρνούνται να κάνουν και οι δύο ακόμα και μετά τον θάνατο της ηλικιωμένης. Στην κηδεία καθώς συνομιλούν τους ακούει η Χανιφέ η οποία και μαθαίνει όλη την αλήθεια και η οποία αποφασίζει να εκβιάσει τη Γκανιμέτ. Ο Ιλγιάς επιστρέφει στο σπίτι του και η Μουζαφέρ το γιορτάζει.

Στην έπαυλη, ο Μεχμέτ - Εμίρ ξεκαθαρίζει την άποψή του για τον Αρντά και τη Χιούλγια κι αποφασίζει να μην τους επιτρέψει να πάνε στο νοσοκομείο. Η Χιουλγιά για να σώσει τον γιο της δίνει δύο εκατομμύρια στον Σάλιχ για τα βίντεο..

Η Σουλτάν αποκαλύπτει στη Χούλγια ότι έχει κρατήσει αντίγραφο από το βίντεο. Η Χούλγια δεν φαίνεται να έχει άλλη λύση από το να προχωρήσει σε ακραία μέτρα. Στο νοσοκομείο εμφανίζεται ο Ατές μετά από τηλεφώνημα του Μεχμέτ – Εμίρ, που του ζητάει ν’ αναλάβει την εταιρεία σε περίπτωση, που πεθάνει για να προστατέψει και την Μπαχάρ από τους υπόλοιπους.

Η Αρζού μαθαίνει ότι ο Ατές είναι μαζί με την Μπαχάρ κι αποφασίζει να εμφανιστεί και εκείνη εκεί. Το χειρουργείο του Μεχμέτ - Εμίρ κρατάει ώρες και οι γιατροί δεν έχουν ενθαρρυντικά νέα. Άνθρωπος της Χιουλγιά απαγάγει τους Σουλτάν, Εφσούν και Σάλιχ και τους οδηγεί στο σημείο, όπου έθαψαν τον Αϊχάν με σκοπό να τους θάψει εκεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved