Bahar: Η Εφσούν και η Σουλτάν βρίσκουν τον…δάσκαλό τους
Media

Bahar: Η Εφσούν και η Σουλτάν βρίσκουν τον…δάσκαλό τους

Ο γιατρός στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, ενημερώνει τη Μπαχάρ, τη Φούλγια και τη Χασρέτ πως η κατάσταση της υγείας του Μεχμέτ – Εμίρ είναι σταθερή.

Η Μπαχάρ μπαίνει στο δωμάτιο του να τον δει και τον παρακαλάει να μην την αφήσει μόνη γιατί τώρα τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Η Χασρέτ υπόσχεται στη Φούλγια πως μόλις συνέλθει ο Μεχμέτ – Εμίρ, θα φύγει για πάντα από τη ζωή τους.

Η Αρζού δεν μπορεί να ελέγξει τη ζήλια της και κάνει μια μεγάλη σκηνή στον Ατές. Για άλλη μια φορά η Εφσούν, η Σουλτάν και ο Σαλίχ βρίσκονται μπλεγμένοι σε έναν θανάσιμο κίνδυνο...
Ο Κενάν απειλεί τη Σουλτάν, την Εφσούν και τον Σαλίχ με τη ζωή τους, παίρνει τις εγγραφές, που αφορούν τον φόνο και τους προειδοποιεί να μην τολμήσουν να ξαναενοχλήσουν την Χιουλγιά.

Μετά από αυτή τη περιπέτεια, ο Σαλίχ θυμώνει ενώ ο Ιλγιάς ζητάει εξηγήσεις. Η Σουλτάν λέει πάλι ψέματα για να δικαιολογήσει την κατάσταση. Ο Ιλγιάς απελπισμένος, λέει στην Γκανιμέτ, ότι η Σουλτάν πρέπει να μάθει την αλήθεια για το παιδί της. Η Χανιφέ συνεχίζει τον εκβιασμό της στην Γκανιμέτ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved