Ο Ορέστης Τσανγκ απαντάει πρώτη φορά για το hashtag #nyfitsang
Media

Ο Ορέστης Τσανγκ απαντάει πρώτη φορά για το hashtag #nyfitsang

Αξέχαστος θα μείνει ο Ορέστης Τσανγκ στους φίλους του Survivor

Η συμπεριφορά του, η στρατηγική του και η αφαιρετική του μέθοδος στάθηκαν αφορμή για να δημιουργηθούν διάφορα hashtag για τον παίχτη του παιχνιδιού επιβίωσης με το κορυφαίο #nyfitsang.

Είχες υποστηρικτές αλλά και κατήγορους. Μάλιστα για σένα είχε βγει και το hashtag #nyfitsang. Πώς ένιωσες με αυτό το αρνητικό κομμάτι;

«Σίγουρα στη ζωή δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, εγώ είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Δεν θα άλλαζα με τίποτα όλα όσα έκανα μέσα στο παιχνίδι και θεωρώ ότι όλα τα αρνητικά που μου λένε -αν υπάρχουν αρνητικά- έχουν να κάνουν με το ότι εγώ είμαι περισσότερο ορθολογιστής, δεν λειτουργώ τόσο με το συναίσθημα. Οπότε, θεωρώ ότι ήμουν ορθολογιστής κι αν κάποιοι δεν συμφωνούν με τη γνώμη μου, είναι δικό τους το θέμα. Είναι απλώς μια διαφορετική άποψη»

Ποια είναι τα άτομα τα οποία θεωρείς ότι ήταν περισσότερο κοντά σου;

« Μέσα στο παιχνίδι έκανα πολύ καλούς φίλους και αυτό είναι ανεκτίμητης αξίας, γιατί θα είναι φίλοι και στη μετά «Survivor» εποχή. Πιο κοντά ήρθα με τον Κωνσταντίνο, τον Μάριο και τον Πάνο. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα παραμείνουμε φίλοι και εκτός παιχνιδιού και αυτό είναι από τα πιο ευχάριστα πράγματα.»

Η σχέση σου με την Ελισάβετ πώς ήταν όταν δεν έγραφαν οι κάμερες;

« Η σχέση μου με την Ελισάβετ ήταν ειλικρινής. Δεν έχουμε κανένα προσωπικό πρόβλημα, το ξέρει και η ίδια. Μέσα στο παιχνίδι, και για αυτό το λόγο χαρακτηρίστηκα «κακός», ήμουν σταθερός στην άποψη μου. Όταν μετά το πάρτι της ένωσης βελτιώθηκε στα αγωνίσματα, σταμάτησε να υπάρχει λόγος να την ψηφίζω. Ο λόγος για τον οποίο την ψήφιζα ήταν καθαρά αγωνιστικός» εξήγησε το 7μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved