Εξέλιξη σοκ στο Μπρούσκο: Ο Σήφης σοκάρει τους πάντες όταν…
Media

Εξέλιξη σοκ στο Μπρούσκο: Ο Σήφης σοκάρει τους πάντες όταν…

Κορυφώνεται η αγωνία στο Μπρούσκο, που παίρνει μικρή παράταση... ζωής, για να κατεβάσει αυλαία οριστικά μες στον Ιούλιο. 

Ο Σήφης σοκάρει τους πάντες όταν εμφανίζεται στα Χανιά με τη νέα του... σύζυγο. Στο μεταξύ, ο Διαμαντής καταδίδει στην αστυνομία τον Πάτροκλο.

Όλο αυτό το διάστημα που απουσιάζει ο Σήφης από τα Χανιά φαίνεται πως έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή του. Μάλιστα, όταν επιστρέψει ' στην Κρήτη, επιφυλάσσει στους δικούς του μια μεγάλη έκπληξη. Ας δούμε όμως από την αρχή τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς... Έξαλλος με τον γιο του, ο Διαμαντής παίρνει μια αναπάντεχη απόφαση: καταθέτει στην αστυνομία στοιχεία που αθωώνουν τον Σήφη και ενοχοποιούν τον Πάτροκλο για τον επίμαχο φόνο! Μόλις ο αδίστακτος νεαρός μαθαίνει ότι τον «κάρφωσε» ο ίδιος του ο πατέρας, έχει μια απίστευτη έκρηξη, που τον οδηγεί και πάλι στα άκρα... Η καίρια παρέμβαση του Διαμαντή όμως κάνει τον Σήφη να... ξεθαρρέψει επικίνδυνα. Λέει λοιπόν στον πατέρα του ότι θα σταματήσει να κρύβεται και θα επιστρέψει επιτέλους στο σπίτι του. Ο Παύλος τρομοκρατείται. Προσπαθεί να τον πείσει να μην κάνει καμιά τρέλα. Εξάλλου η υπόθεση του φόνου δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως και δεν είναι καθόλου απίθανο να συλληφθεί μόλις πατήσει το πόδι του στα Χανιά.

Όταν γυρίσει πλέον, ο Σήφης θα κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στην οικογένεια, στους φίλους και φυσικά στη μικρή Στεφανία, η οποία λαχταρά τόσο πολύ να τον δει. Το διάστημα που ήταν... ξενιτεμένος, παντρεύτηκε κρυφά την Πάολα Σπαλέτι, της οικογενείας Σπαλέτι από την Ιταλία, με τους οποίους έχουν στενή συνεργασία οι Γιαννακάκηδες!

Στο μεταξύ, άλλος ένας γάμος αναμένεται στη σειρά. Ο Νεκτάριος και η Αλεξάνδρα θα παντρευτούν, αλλά ο γάμος τους θα είναι επεισοδιακός. Η κρίση πάντως που βλέπουμε να περνούν στη σχέση τους θα είναι προσωρινή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved