«Στο δρόμο»: Η «Κονσέρβα» καταφέρνει και φτάνει ως τον Βόλο
Media

«Στο δρόμο»: Η «Κονσέρβα» καταφέρνει και φτάνει ως τον Βόλο

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται «Στο δρόμο».

Την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 17:00, η «Κονσέρβα», καταφέρνει και φτάνει ως τον Βόλο, όπου το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας ανοίγει τις πύλες του και οι κρατούμενοι ανοίγουν την καρδιά τους.

Συνεχίζοντας το ταξίδι τους, οι παρουσιαστές βρίσκονται στο τρένο προς Αθήνα, αφού η «Κονσέρβα» για ακόμη μία φορά μένει στο δρόμο! Αυτή η διαδρομή περιλαμβάνει μαθήματα ζωής, με τους παρουσιαστές να προσπαθούν να αφυπνίσουν την κοινωνία και να ενεργοποιήσουν μηχανισμούς αλληλεγγύης. Ειδικά όταν τους κοινωνικούς προβληματισμούς διαδέχονται οι μοναδικές εμπειρίες ζωής που αποκτούν οι Γιώργηδες πραγματοποιώντας τις πιο τρελές τους επιθυμίες, κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος.

  • Πώς περνά την μέρα του ένας κρατούμενος στη φυλακή; Πώς είναι η καθημερινότητά του; Πώς μπορεί ένας χρωματιστός τοίχος να αλλάξει τη διάθεσή του; Πώς μπορεί ο ίδιος να ενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο; Όλες οι απαντήσεις δίνονται από τον Γιώργο Μαυρίδη, που είχε την επιθυμία να γίνει μέρος της καθημερινότητας των κρατουμένων και να περάσει έτσι το δικό του μήνυμα τόσο στους ίδιους, όσο και στον κόσμο.

  • Πόσο ανεβαίνουν οι παλμοί σε μια ελεύθερη πτώση; Από πόσα «πόδια» πέφτεις; Τι αισθάνεσαι όταν «πετάς» στον ουρανό; Οι Γιώργηδες επιδίδονται με επιτυχία σ’ ένα από τα πιο δημοφιλή extreme sports στον κόσμο και παίρνουν μαθήματα ζωής από τους «συνταξιδιώτες» τους.

  • Γίνεται να παίξεις kick boxing με έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή του αθλήματος και να βγεις… σώος και αβλαβής; Ο Γιώργος Λέντζας έχει πολύ σκληρές διαθέσεις, ο Γιώργος Μαυρίδης τον προπονεί και ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν μπορεί να τους χαλάσει χατίρι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved