«Celebrity Travel» με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στην Κωνσταντινούπολη
Media

«Celebrity Travel» με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στην Κωνσταντινούπολη

O Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη παρέα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την εκπομπή του «Celebrity Travel», την Παρασκευή 2 Ιουνίου , στις 23:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανακαλύπτει την πόλη που πατά σε δυο ηπείρους, μαθαίνει χορό της κοιλιάς και αναστατώνει την νυχτερινή ζωή της πόλης με την παρουσία της. Η Πόλη σου δίνει χίλιους λόγους να την αγαπήσεις.


Με οδηγό το Celebrity Travel, ξεσκεπάζουμε ένα ένα τα πέπλα μυστηρίου που την καλύπτουν. Επισκεπτόμαστε το σύμβολο της Ορθοδοξίας, την Αγία Σοφία αλλά και τα εντυπωσιακά ανάκτορα των Σουλτάνων όπως το Τοπ Καπί και το Ντολμά Μπαχτσέ.Μετά από σκληρό παζάρι στο Καπαλι Τσαρσί την μεγαλύτερη κλειστή αγορά στον κόσμο, επιλέγουμε το Χαμαμ της Χουρέμ για να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε αυτοκρατορική περιποίηση.Ανάμεσα στις περιηγήσεις μας δοκιμάζουμε την φημισμένη πολίτικη κουζίνα.

Ξεχωριστή στιγμή του ταξιδιού αποτέλεσε η επίσκεψη μας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου μας υποδέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δίνοντας μας την ευχή του αλλά και την υπόσχεση να επισκεφθούμε μαζί την Πρίγκηπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved