Bahar: Το τίμημα για την αλήθεια είναι μεγάλο
Media

Bahar: Το τίμημα για την αλήθεια είναι μεγάλο

Η Μπαχάρ και η Εφσούν ξεφεύγουν απ' τα χέρια των απαγωγέων τους στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar και ξεκινούν ένα ταξίδι στο άγνωστο, μέσα στο κρύο και στο σκοτάδι.

Νιώθουν τελείως χαμένες και αβοήθητες. Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ, επισκέπτεται τη μητέρα της στη φυλακή. Η μητέρα της δεν μπορεί να της εξομολογηθεί το μεγάλο μυστικό, που κρύβει τόσα χρόνια μέσα της. Η πίεση είναι μεγάλη και δεν την αντέχει.

Η Σουλτάν και ο Αρντά ψάχνουν παντού την Εφσούν. Η αγωνία τους είναι μεγάλη. Ο Ατές, από τη δική του πλευρά, προσπαθεί να βρει την Μπαχάρ. Καταλήγει στο πέτρινο σπίτι, όπου συναντά τον Μεχμέτ - Εμίρ αλλά και την άγνωστη καλεσμένη του...

Μετά από πολλές περιπέτειες, η Μπαχάρ και η Εφσούν καταλήγουν στο κέντρο της πόλης. Οι περιπέτειές τους, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Οι απαγωγείς τους είναι στα ίχνη τους. Ο Αρντά, ο Ισμαήλ και ο Ατές, αποφασίζουν να πάνε στα Άρδανα να βρουν τα κορίτσια. Στο μεταξύ, ο Κενάν, απειλεί την Τζεμρέ για να ρίξει τα δίχτυα της στον ανυποψίαστο Μεχμέτ - Εμίρ.

Το σχέδιό τους τίθεται άμεσα σε εφαρμογή. Η Μπαχάρ και η Εφσούν, τρέχουν να ξεφύγουν από τους διώκτες τους. Καταλήγουν σ' ένα εστιατόριο, όπου και βρίσκουν έναν απρόσμενο σύμμαχο. Η Σουλτάν θέλει να μάθει ποια είναι η κόρη της, αλλά πρέπει να πληρώσει πρώτα το τίμημα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved