Bahar: Η Αρζού διψάει για εκδίκηση
Media

Bahar: Η Αρζού διψάει για εκδίκηση

Ο Ιλγιάς γνωρίζει το μυστικό. Αν και έχει ορκιστεί στη Γκανιμέτ να μη μιλήσει, δεν αντέχει και μετά τις πιέσεις της Εφσούν, αποκαλύπτει στη Σουλτάν την ταυτότητα της κόρης της στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar.

Η Μπαχάρ ακολουθεί τον Ατές στο δικαστήριο για την εκδίκαση του διαζυγίου του από την Αρζού. Η ετυμηγορία είναι θετική και ο Ατές παίρνει το πολυπόθητο διαζύγιο. Η απόφαση δεν αρέσει στην Αρζού, που διψάει για εκδίκηση.

Κατηγορεί την Μπαχάρ για όλα τα δεινά, που την έχουν βρει. Στο μεταξύ, ο Κενάν παίρνει πιο δραστικά μέτρα ώστε να βάλει την Τζεμρέ στη ζωή του Μεχμέτ - Εμίρ. Η Μουγκιέ έχει γίνει τελείως ατίθαση και είναι δύσκολο για τη μητέρα της να την ελέγξει...

Η Σουλτάν προσπαθεί να πλησιάσει τη βιολογική της κόρη. Εκείνη δεν θέλει να ακούσει κουβέντα. Η Μπαχάρ είναι αυτή που την πιάνει να της μιλήσει και να την πείσει να δώσει μια ευκαιρία στη βιολογική της μητέρα. Και τα καταφέρνει. Η Αρζού δέχεται την επίσκεψη του Κενάν. Ο Κενάν, βλέποντας μια Αρζού διαλυμένη και στα πρόθυρα του αλκοολισμού, της βάζει τρελές ιδέες στο μυαλό για τον Ατές.

Η οικογένεια της Μπαχάρ έχει μαζευτεί για να γιορτάσει το γεγονός ότι η Σουλτάν βρήκε τη βιολογική της κόρη. Το γλέντι καλά κρατεί, όταν ξαφνικά εμφανίζεται η Αρζού. Μεθυσμένη και χωρίς καλά καλά να ξέρει τι κάνει, βγάζει το όπλο που είχε αφήσει ο Κενάν στην τσάντα της και σημαδεύει τον Ατές...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved