Bahar: Νέοι έρωτες γεννιούνται εκεί που κανείς δεν το περιμένει
Media

Bahar: Νέοι έρωτες γεννιούνται εκεί που κανείς δεν το περιμένει

Στην επίδειξη, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Χιούλγια είναι έξαλλη με όσα έχει κάνει η Εφσούν.

Γίνεται ακόμα πιο έξαλλη όταν βλέπει την Μουγκιέ με τον φίλο της ενώ ο ο Αρντά δηλώνει ότι επιφυλάσσει μια έκπληξη για τους δημοσιογράφους. Πριν αρχίσει η επίδειξη, ανεβαίνει στην πασαρέλα και κάνει δεύτερη πρόταση γάμου στην Εφσούν, η οποία λέει ναι. Προς το τέλος της επίδειξης, ορμάει οργισμένος ο Κεμάλ και προσπαθεί να πάρει μακριά τη Ζεϊνέπ αλλά επεμβαίνει η Σουλτάν και ο Αρντά.

Ο Κεμάλ αναγκαστικά υποχωρεί και πηγαίνει στο μπαρ του ξενοδοχείου, όπου αρχίζει να πίνει. Εκεί, βλέπει τυχαία την Μουγκιέ με τον φίλο της, ο οποίος την πιέζει να ολοκληρώσουν τη σχέση τους και επεμβαίνει χτυπώντας τον ενώ στη συνέχεια την πηγαίνει στον θείο της. Ο Αρντά λέει στην Εφσούν ότι η πρόταση γάμου δεν ήταν «θέατρο» και ότι αρχίζει πραγματικά να την ερωτεύεται.

Την ώρα, που ανταλλάσουν ένα φιλί, μπαίνει μέσα η Χιούλγια και τους βλέπει. Η Τζεμρέ δηλώνει τον έρωτά της στον Μεχμέτ - Εμίρ. Ο Κεμάλ πηγαίνει την Μουγκιέ στον θείο της και του ζητάει δουλειά και ο Μεχμέτ - Εμίρ του προσφέρει δουλειά ως οδηγός της Μουγκιέ. Η Γκανιμέτ, έξαλλη με τη συμπεριφορά της κόρης της, της φωνάζει, αλλά επεμβαίνει η Σουλτάν και φεύγει μαζί με τη Ζεϊνέπ, όπου συναντούν τον Κεμάλ, ο οποίος χαστουκίζει τη σύζυγό του. Αργότερα, οι δύο μητέρες συναντιούνται και οι εξελίξεις θα είναι πολύ άσχημες....

Η Χιούλγια βλέπει τον Αρντά και την Εφσούν να φιλιούνται μετά την επίδειξη και παθαίνει κρίση. Ο Αρντά τη θεωρεί υπεύθυνη γι’ αυτή την εξέλιξη στη ζωή του και της το λέει. Εκείνη συνεχίζει τα κλάματα ενώ το ζεύγος φεύγει για να γιορτάσει την επιτυχία της επίδειξης. Η Γκανιμέτ με τη Σουλτάν βρίσκονται στη θάλασσα έτοιμες να πνιγούν όταν τις σώζουν δύο ψαράδες.

Και οι δύο ορκίζονται ότι θα πέθαιναν για τη Ζεϊνέπ και τότε αποκαλύπτει η Γκανιμέτ στη Σουλτάν ότι η Ζεϊνέπ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Η Σουλτάν πάει στην κόρη της και της ζητάει συγγνώμη. Παρά την κάλυψη από τον Τύπο, το μαγαζί της Εφσούν παραμένει άδειο. Με την Μπαχάρ και τον Αρντά αποφασίζουν να πάρουν μαζί τους και την Ζεϊνέπ και να πάνε για φωτογράφηση στην Αττάλεια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved