Arena: Η Jane παθαίνει σοκ όταν…
Media

Arena: Η Jane παθαίνει σοκ όταν…

Ο Μάριος στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα, βρίσκει τον Τίμο σε άσχημη κατάσταση και οι δύο τους μοιράζονται τα προβλήματά τους.

Αλλά και η Πεπίτα περνάει δύσκολες ώρες, καθώς δεν τολμάει να πλησιάσει στο μπαρ και να αντιμετωπίσει τον Μάριο. Η Αμάντα επισκέπτεται τον Αντρέα. Εκείνος διακρίνει το πεσμένο ηθικό της και προσπαθεί να την εμψυχώσει σαν φίλος. Της λέει πως ο ίδιος θεωρεί ότι η καριέρα της δεν έχει φτάσει ακόμη στο τέλος της. Η Αμάντα μπαίνει στο στούντιο και παρακολουθεί για λίγο την πρόβα της Μελίσσας.

Εκείνη, όμως, ενοχλείται που την βλέπει. Όταν η Αμάντα μένει μόνη της με τον Τίμο και αρχίζουν να συζητούν, τού χρεώνει άθελά της την αποτυχία του cd. Το αποτέλεσμα είναι οι δυο τους να μαλώσουν άσχημα. Ο Σωτήρης παρακολουθεί την Αμάντα και την βλέπει να μπαίνει στο ξενοδοχείο, όπου μένει η Jane.

Η Δάφνη προσπαθεί να φαίνεται άνετη μπροστά στον Κλέαρχο και τη Μυρτώ. Ο Γιώργος και ο Άγγελος πιέζουν τη Ράνια να γυρίσει στο σπίτι τους και εκείνη δείχνει ότι αρχίζει να το σκέφτεται. Ο Σωτήρης εμφανίζεται μπροστά στη Jane. Εκείνη, μετά το αρχικό σοκ, τού εξηγεί για την αρρώστια της και του ζητάει λίγο χρόνο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved