Arena: Η Δάφνη υποψιάζεται τη μητέρα της
Media

Arena: Η Δάφνη υποψιάζεται τη μητέρα της

Ο Τίμος και η Μελίσσα, μετά την ερωτική τους επαφή, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα, συμφωνούν να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική από τον Αντρέα.

Η Αμάντα εντοπίζει την Ελισάβετ Ραπτοπούλου, τη γυναίκα που της είχαν πάρει το παιδί και μαθαίνει πως εκείνη δεν γέννησε στην κλινική του Σωτήρη. Αυτό την ηρεμεί προσωρινά. Η Jane, μετά από το συμβάν με τον Αντρέα, τηλεφωνεί στη Μελίσσα, γιατί φοβάται μην της πει ο Αντρέας την αλήθεια για το ποια είναι.

Η Μελίσσα δεν το σηκώνει, επειδή είναι με τον Τίμο και η Jane ανησυχεί ακόμα περισσότερο. Η Ήβη παρακινεί τον Σωτήρη να πάνε το βράδυ στη λέσχη για να παίξουν πόκερ. Η Ράνια επιστρέφει στο σπίτι του Άγγελου και του Γιώργου για να συγκατοικήσουν και πάλι. Ο Τίμος και η Μελίσσα πηγαίνουν στο στούντιο για να κάνουν πρόβα στο τραγούδι της Jane.

Ο Αντρέας τους ζητά να μην ηχογραφήσουν το συγκεκριμένο τραγούδι, με αποτέλεσμα να τσακωθεί με τη Μελίσσα. Η Δάφνη, γυρίζοντας στο σπίτι, βλέπει την Αμάντα να κλείνει ενοχικά το λάπτοπ της. Νομίζει πως η μητέρα της έχει εραστή και της ζητά επιτακτικά να της δείξει τι κοίταζε στο λάπτοπ. Τότε, η Αμάντα αποφασίζει να της πει την αλήθεια, σχετικά με το μωρό, που έχασε στη γέννα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved