Arena: Η Αμάντα αποκαλύπτει όλη την αλήθεια
Media

Arena: Η Αμάντα αποκαλύπτει όλη την αλήθεια

Η Μελίσσα επισκέπτεται τη Jane συναισθηματικά φορτισμένη στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα και εκείνη ταράζεται, νομίζοντας πως της μίλησε ο Αντρέας και προσπαθεί να της εξηγήσει.

Πριν προλάβει να πει πολλά, όμως, η Μελίσσα της εξηγεί τον λόγο που είναι θυμωμένη και η Jane ησυχάζει. Ο Αντρέας τσακώνεται με την Ήβη για τον Σωτήρη και την επιμονή της να τον βλέπει τόσο αθώο. Μόλις η Ήβη φεύγει από το σπίτι, εκείνος παίρνει τηλέφωνο τη Jane και της ζητά να βρεθούν ξανά.

Η Ήβη και ο Σωτήρης πηγαίνουν στην παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη και βγαίνουν ξανά κερδισμένοι. Τότε η Ήβη του εμπιστεύεται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Όμως, κατά τη διάρκεια μίας ακόμα ερωτικής τους περίπτυξης, το σκουλαρίκι της Ήβης πέφτει μέσα στο αυτοκίνητο του Σωτήρη και στη συνέχεια το βρίσκει η Αμάντα.

Η Ράνια ανησυχεί για τον Μάριο, που δεν έχει επιστρέψει ακόμα στο μπαρ. Ο Γιώργος ανησυχεί μήπως ο Μάριος έκανε καμία τρέλα επειδή τον απέρριψε για ακόμα μία φορά η Πεπίτα. Η Αμάντα εξομολογείται στη Δάφνη όλη την αλήθεια για το παρελθόν της με τα ναρκωτικά. Παράλληλα, ο εφιάλτης με το νεκρό παιδί της συνεχίζει να τη στοιχειώνει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved