Arena: Η επίθεση που θα αλλάξει πολλά
Media

Arena: Η επίθεση που θα αλλάξει πολλά

Η Μελίσσα, από μια κλήση που έγινε από το κινητό της, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα, υποψιάζεται ότι ο Αντρέας έχει έρθει σε επαφή με τη Jane και πηγαίνει στο ξενοδοχείο.

Εκεί, βρίσκει τον Αντρέα. Εκείνος και η Jane αναγκάζονται να παίξουν θέατρο για να την πείσουν ότι δεν γνωρίζονται. Η Μελίσσα πείθεται και ζητάει από τον Αντρέα να εντάξει τη Jane στο δυναμικό της Arena, ώστε να μπορεί να τη μανατζάρει.

Ο Μάριος βλέπει κάποιον να επιτίθεται στη Σύλβια για να τη ληστέψει. Παρεμβαίνει άμεσα και αναγκάζει τον ληστή να τραπεί σε φυγή. Η Σύλβια, σοκαρισμένη, αποδέχεται την πρόταση του Μάριου να τη συνοδεύσει στο σπίτι της. Η Σύλβια και ο Μάριος περνούν μαζί το βράδυ στο σπίτι της. Η Μυρτώ και η Δάφνη στέλνουν στον Κλέαρχο στίχους για τραγούδια, που έχει γράψει η καθεμία, χωρίς να υπάρχει κάποια συνεννόηση μεταξύ τους.

Ο Κλέαρχος υπόσχεται και στις δύο ότι θα τα μελοποιήσει. Ωστόσο, οι στίχοι που του έστειλε η Μυρτώ δεν του αρέσουν καθόλου. Η Μελίσσα εξομολογείται στον Τίμο τον έρωτά της. Η Αμάντα συνεχίζει να ψάχνει πληροφορίες για τις παράνομες υιοθεσίες, που σχετίζονται με την κλινική του Σωτήρη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved