Έντονες στιγμές στα  Δίδυμα Φεγγάρια: Πώς αντιδράει ο Ορέστης όταν μαθαίνει για τον γάμο;
Media

Έντονες στιγμές στα Δίδυμα Φεγγάρια: Πώς αντιδράει ο Ορέστης όταν μαθαίνει για τον γάμο;

Χαμός στα νέα επεισόδια της σειράς «Δίδυμα Φεγγάρια». Πώς αντιδράει ο Ορέστης όταν μαθαίνει για τον γάμο της Αγάπης με τον Φίλιππο;

Ο Αμβρόσιος για πρώτη φορά μιλάει σκληρά στην Αγάπη και την κάνει να αλλάξει διάθεση απέναντι στην Ελισάβετ και την Αλίκη. Ο Τόλης πάει με τη Λαμπρινή στην χαρτοπαικτική λέσχη και ξαφνικά αλλάζει η τύχη του! Ο Ορέστης μαθαίνει ότι η Αγάπη δεν πατάει στην εταιρία, γίνεται έξαλλος και ανακοινώνει στον Παύλο πως θα φύγει από την εταιρία αν συνεχιστεί αυτό! Ο Παύλος λέει στην Αλίκη ότι πρέπει να μάθει να ζει μόνη της χωρίς αυτόν.. Η Λίτσα ρωτάει ευθέως τον Αντώνη αν έχει σκοπό να παντρευτεί τη Σίλα και μένει άναυδη από την απάντησή του. Στο μεταξύ, η Αγάπη με τον Φίλιππο αποφασίζουν να μιλήσουν στα παιδιά τους για τον γάμο.

Η ανακοίνωση του γάμου της Αγάπης και του Φίλιππου στα παιδιά, φέρνει μεγάλη χαρά και ταυτόχρονα μεγάλη αναστάτωση.. Ο Ορέστης, αγνοώντας αυτό το γεγονός, που τόσο τον αφορά, συνεχίζει την ίδια πολεμική ταχτική με την Αγάπη.. Η δήλωση του Αντώνη ότι είναι κατά του γάμου, βρίσκει τη Λίτσα εντελώς αντίθετη και φροντίζει να επηρεάσει και τη Σίλα. Ταυτόχρονα, η Μαρουσώ δέχεται πρόσκληση από τους νεόνυμφους για να συγκατοικήσει μαζί τους. Η απάντηση της όμως δεν είναι θετική.. Η Αλίκη βρίσκει το αποδεικτικό στοιχείο που δηλώνει ότι η υγεία του Παύλου είναι βαριά κλονισμένη και καταρρακώνεται.. ενώ η Αγάπη, αποφασισμένη να δώσει χαρά στον πατέρα της, πηγαίνει να συναντήσει τον Αμβρόσιο.

Τα λόγια του Αμβρόσιου φαίνεται πως έχουν επηρεάσει βαθιά την Αγάπη, που τον επισκέπτεται στο μοναστήρι. Ταυτόχρονα η Αλίκη, μετά την ανακάλυψη του εγγράφου για την εγχείρηση του Παύλου, έρχεται σε σύγκρουση μαζί του. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, λόγω της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς της Αγάπης. Εν τω μεταξύ ο Παύλος προτείνει στον Φίλιππο τον ιδανικό τρόπο, για να επανορθώσει που έκαναν το γάμο, χωρίς να παρίστανται οι οικογένειές τους. Παράλληλα η Αρετή εφαρμόζει μία αλάνθαστη μέθοδο, για να μάθει όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Παύλου. Λίγο αργότερα η πρώτη νύχτα του Φίλιππου, της Αγάπης και των παιδιών κάτω από την ίδια στέγη, διακόπτεται από έναν απρόσμενο επισκέπτη.

Ο Ορέστης πιέζει την Αγάπη απαιτώντας να μάθει όλη την αλήθεια και οι δυο τους έχουν μια σοβαρή κουβέντα. Ο Παύλος μιλάει στην Αρετή ανοιχτά για το θέμα της υγείας του. Η Λίτσα έχει πάρει προσωπικά το θέμα του γάμου της Σίλας με τον Αντώνη και δεν το βάζει κάτω εύκολα. Παράλληλα, ο Παύλος επιπλήττει την Αγάπη που παντρεύτηκε κρυφά, οι δυο τους τα βρίσκουν όμως και κανονίζουν τραπέζι για όλη την οικογένεια. Η Λαμπρινή περνάει πολύ δύσκολη φάση λόγω Τόλη και “φλερτάρει” με την κατάθλιψη. H Αγάπη κάνει κάτι που αφήνει την Ελισάβετ με ανοιχτό το στόμα. Η Αγάπη δεν αντέχει να λέει άλλα ψέματα στον Ορέστη και του εξομολογείται ότι παντρεύτηκε τον Φίλιππο!

Ο Ορέστης μαθαίνει από την Αγάπη, ότι παντρεύτηκε με το Φίλιππο κι η αντίδρασή του είναι αναμενόμενη.. Ανάμεικτα συναισθήματα θυμού και απογοήτευσης τον κυριεύουν, νεύρα και οργή. Και φυσικά, σαν επιστέγασμα όλων αυτών, έρχεται και η παραίτησή του στον Παύλο.. Η Αγάπη αρχίζει να αλλάζει τη συμπεριφορά της προς τη μητέρα της και την αδελφή της και να γίνεται πιο ανθρώπινη και προσιτή. Η Μαρουσώ, παρά τις πιέσεις που δέχεται από το Φίλιππο, αρνείται να συγκατοικήσει μαζί τους, ενώ η Λίτσα συνεχίζει ασκόπως να πιέζει τη Σίλα και τον Αντώνη για να παντρευτούν, ενώ ο Αντώνης έχει δηλώσει σαφώς τη θέση του..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved