Χρήστος Ανθόπουλος: Έτσι «γεννήθηκε» η νέα του εκπομπή
Media

Χρήστος Ανθόπουλος: Έτσι «γεννήθηκε» η νέα του εκπομπή

Για τις σπουδές του αλλά και για το τηλεοπτικό του εγχείρημα στο ΣΚΑΙ, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χρήστος Ανθόπουλος.

«Τελείωσα τη γυμναστική ακαδημία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Θεσσαλονίκης. Σε ηλικία 5 ετών ήμουν δίπλα στη μητέρα μου όταν ορκιζόταν στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης. Ο πατέρας μου ήταν για χρόνια ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας ξιφασκίας στην Ελλάδα. Ήμουν αθλητής ξιφασκίας και μπάσκετ», λέει στο Τηλέραμα και συνεχίζει:

«ΤΟ «ΣΠΟΡΤέξ» είναι το δεύτερο τηλεοπτικό project που παρουσιάζω. Το πρώτο ήταν το «ΕΕΕΕΕ» στο ΜΕGΑ πριν από δύο χρόνια. Και τα δύο είναι ιδέες δικές μου και της ομάδας μου, που ξεκίνησαν από το μηδέν και ύστερα από πολλή δουλειά ονομάστηκαν εκπομπές. Η ιδέα του «ΕΕΕΕΕ» δημιουργήθηκε όταν την περίοδο 2012-13 είχα δεχτεί πρόταση από γνωστό κανάλι να συμμετάσχω σε μια εκπομπή. Την ώρα των διαπραγματεύσεων πήρα τηλέφωνο τους φίλους και συνεργάτες Γιώργο Φειδά και Κώστα Αμοιρίδη και τους είπα: «θέλετε να κάνουμε μια εκπομπή δική μας;».

Η απάντηση ήταν θετική και έτσι ξεκίνησε το τηλεοπτικό ταξίδι. Κάτι ανάλογο έγινε και φέτος τον χειμώνα. Προχωρούσαμε με τον Γιώργο Φειδά στη Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη και συζητούσαμε γιο τα τηλεοπτικά μας σχέδια. Μόλις του είπα ότι μου αρέσει η λέξη «σπορτέξ», μου είπε ότι αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής μας και στα επόμενα 100 μέτρα είχε βγάλει όλο το αρχικό concept»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved