Bahar: Η λιποθυμία και η αποκάλυψη που θα τρελάνει κόσμο
Media

Bahar: Η λιποθυμία και η αποκάλυψη που θα τρελάνει κόσμο

Η Εφσούν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, προσπαθεί να αποφύγει τις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων ως προς τη γνωριμία της και τον έρωτά της με τον Αρντά.

Η Ζεϊνέπ εμφανίζεται απ' το πουθενά και ετοιμάζεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στα ΜΜΕ. Τελευταία στιγμή, όμως, κάτι γίνεται, που της αλλάζει γνώμη. Η Ζεϊνέπ παραδέχεται ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αρντά, αλλά βλέπει πλέον ότι εκείνος είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, τη γυναίκα του, την Εφσούν.

Ο Μεχμέτ - Εμίρ, ενημερώνει την Τζεμρέ για τις ελπίδες, που έχει ο γιος της για μεταμόσχευση. Η Χιούλγια προσπαθεί να χαλαρώσει στο σπα. Δυστυχώς, όμως, ούτε εκεί βρίσκει ησυχία, μιας και συναντά την κόρη της με μια από τις κυράδες της γειτονιάς. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η Μουγκιέ δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να φύγει από το αρχοντικό...

Ο Άραβας επενδυτής, ζητάει απ' τη Σουλτάν να περάσει το βράδυ απ' το σπίτι της να τη δει. Η Ζεϊνέπ επιστρέφει στο σπίτι της. Η μητέρα της είναι ανάστατη. Αποφασίζει να πάει στην αστυνομία. Η Εφσούν, αναστατωμένη απ' όσα συνέβησαν στη συνέντευξη Τύπου, πηγαίνει στη γειτονιά να αντιμετωπίσει τη Ζεϊνέπ. Οι δύο γυναίκες καβγαδίζουν, αλλά η Εφσούν παθαίνει μια ξαφνική αδιαθεσία και σωριάζεται λιπόθυμη.

Μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο. Τα νέα είναι χαρμόσυνα. Η Εφσούν είναι έγκυος! Περιμένει το παιδί του Αρντά. Δεν υποδέχονται όμως όλοι τα νέα τόσο καλά. Η Χιούλγια δυσκολεύεται πολύ να χωνέψει ότι θα γίνει γιαγιά και ότι το εγγόνι της θα είναι το παιδί τής Εφσούν. Η Μπαχάρ και ο Ατές φαίνεται να υποδέχονται τα νέα πολύ θετικά, αλλά τα μάτια τού Ατές λένε άλλα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved