Bahar: Η Μπαχάρ σώζει την Εφσούν από τη φυλακή
Media

Bahar: Η Μπαχάρ σώζει την Εφσούν από τη φυλακή

Ο Ισμαήλ στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, συλλαμβάνει την Εφσούν και ο Αρντά τους ακολουθεί στο τμήμα.

Ο Ισμαήλ στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, συλλαμβάνει την Εφσούν και ο Αρντά τους ακολουθεί στο τμήμα.
Στην έπαυλη, η Μεριέμ επιτίθεται στην Τζεμρέ για ό,τι έκανε και την ίδια στιγμή η Χιούλγια απαιτεί να φύγουν από το σπίτι τους. Ο Μεχμέτ - Εμίρ την σταματάει, λέγοντάς της ότι για όλα ευθύνεται ο Κενάν και όχι η Τζεμρέ και ότι εκείνη θα μείνει στο σπίτι μέχρι ο Τοπράκ να γίνει καλά.

Ο Κενάν είναι άσχημα μακριά από την Χιούλγια και απειλεί ότι θα σκοτώσει τον Μεχμέτ - Εμίρ. Ο Αρντά ενημερώνει την Μπαχάρ για την κατάσταση της Εφσούν. Στο τμήμα, η Εφσούν ενημερώνεται ότι τη συνέλαβαν επειδή δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την υπόθεση της μήνυσης της Μπαχάρ και ότι θα χρειαστεί να μείνει προφυλακιστέα μέχρι τη δίκη.

Καταφθάνει η Μπαχάρ με τον Ατές και μαθαίνουν τι συμβαίνει και ο Αρντά πιάνεται στα χέρια με τον Ισμαήλ και καταλήγει στο διπλανό κελί από την Εφσούν. Η Σουλτάν καταφθάνει στο τμήμα και απειλεί τον Ατές ότι αν δεν κάνει κάτι, θα πει για όσα έκανε στον Κενάν. Η Τζεμρέ ζητάει συγχώρεση από τον Μεχμέτ - Εμίρ για τα ψέματα, που του είπε, αλλά εκείνος της λέει ότι θα μείνει στο σπίτι μέχρι ο Τοπράκ να γίνει καλά και μετά θα τη διώξει...

Η Τζεμρέ λέει στον Μεχμέτ – Εμίρ ότι τον αγαπάει και δε θα τον αφήσει εύκολα. Ο Κενάν είναι απαρηγόρητος χωρίς την Χιούλγια και τον βρίσκει η Μεριέμ, που σχεδόν του εξομολογείται τον έρωτά της αλλά εκείνος την πετάει έξω. Στη δίκη, η Εφσούν φαντάζεται ότι η Μπαχάρ δεν αποσύρει την μήνυσή της και ότι λέει ότι της αξίζει να μπει φυλακή και ο δικαστής την καταδικάζει σε πέντε χρόνια. Αλλά μετά συνέρχεται και η Μπαχάρ λέει ότι δε θέλει να συνεχιστεί η υπόθεση αυτή.

Έτσι απορρίπτεται και η Εφσούν είναι ελεύθερη να φύγει. Η Μουζαφέρ ανησυχεί για την Τσεβριγιέ και ξεσηκώνει την Χανιφέ να πάνε να την βρούνε. Η Τσεβριγιέ είναι φυλακισμένη στο εργαστήριο του Σαλίχ όταν καταφτάνει η Μουζαφέρ με τη Χανιφέ και καταφέρνει να το σκάσει. Λέει στον Σαλίχ ότι δε θέλει να τον ξαναδεί. Ο Κενάν κάνει ό,τι μπορεί για να τα ξαναβρεί με τη Χιούλγια κάνοντας έξαλλο τον Μεχμέτ - Εμίρ.

Η Γκανιμέτ πάει να βρει την Σουλτάν και την κατηγορεί ότι βλέπει την Ζεϊνέπ κρυφά και εκείνη την στιγμή καταφθάνουν άντρες του Αφχάν με την προίκα της Ζεϊνέπ. Η Σουλτάν μαθαίνει από την Εφσούν σε ποιο σκάφος μένει ο Αφχάν και μαζί με την Γκανιμέτ ξεκινούν να πάρουν πίσω την Ζεϊνέπ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved