Survivor: Όλη η αλήθεια για τον τελικό και την τελευταία αποχώρηση
Media

Survivor: Όλη η αλήθεια για τον τελικό και την τελευταία αποχώρηση

Ένας πραγματικός μύλος γίνεται τις τελευταίες ώρες για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor.

Το τηλεοπτικό reality που φτάνει στο τέλος του σε λίγες μέρες γνώριζε τεράστια επιτυχία και φυσικά στην τελική ευθεία του απασχολεί όλα τα ΜΜΕ. Όλοι ψάχνουν να βρουν κάτι καινούργιο να δώσουν και να αποκαλύψουν πριν τον μεγάλο τελικό.

Σήμερα οι φήμες, που ξεκίνησαν από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη La Biri Biri ήθελαν τον ημιτελικό και τον τελικό να μη γίνονται, όπως έχει γίνει γνωστό 4 και 5 Ιουλίου, δηλαδή την Τρίτη και την Τετάρτη που έρχεται, αλλά να παίρνουν μετάθεση για τις 7 και τις 9 Ιουλίου.

Το Gossip-tv.gr το έψαξε το θέμα και έλαβε μια κατηγορηματική διάψευση από τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ όσον αφορά τις ημερομηνίες. Τι θα γίνει λοιπόν; Τίποτα δεν αλλάζει, απ’ ότι μας είπαν.

Την Κυριακή έχουμε το τελευταίο αγώνισμα για ασυλία και την αποχώρηση που βασίζεται στην μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία που έγινε πριν από λίγο καιρό. Την Δευτέρα θa δούμε τους 4 που θα έχουν απομείνει στις τελευταίες μέρες τους στο εξωτικό νησί –σε μαγνητοσκοπημένα ήδη στιγμιότυπα- και live συμβούλιο από εδώ, σύμφωνα με όσα μας είπαν, στο οποίο και θα ανοίξουν πάλι οι γραμμές της ψηφοφορίας για να έχουμε και την επόμενη, προτελευταία, αποχώρηση.

Έτσι την Τρίτη στον ημιτελικό, που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα γίνει παρουσία κοινού ή κλειστά, θα συμμετέχουν οι τρεις φιναλίστ και θα έχουμε μια ακόμα αποχώρηση βάση της ψηφοφορίας που θα έχει ξεκινήσει την προηγούμενη ημέρα και θα κρατήσει ως και το βράδυ της Τετάρτης, δηλαδή ως και το βράδυ του τελικού.

Ενός τελικού που θα γίνει παρουσία κοινού και όπως έχουμε μάθει, μεγάλου κοινού αφού για μια θέση γίνεται στην κυριολεξία ο κακός χαμός. Υπομονή λοιπόν ως τις 4 και 5 Ιουλίου που πλέον όλοι θα μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved