Σαν οικογένεια: Ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν…
Media

Σαν οικογένεια: Ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σαν οικογένεια, ο Βασίλης φεύγει για την Ελλάδα, ζητώντας από τον Λουκά να τον αφήσει ήσυχο.

Η Ελένη ξεκινά να δουλεύει στον Οργανισμό της Κατερίνας ως εθελόντρια. Εκεί, γνωρίζει τον Αλέξη και γοητεύεται από αυτόν, ενώ ο Πέτρος πάει στην εταιρία τού Στέφανου ζητώντας δουλειά.

Ο Γιάννης μαθαίνει ότι κανείς από τα παιδιά δεν είναι συμβατός για δότης και ταυτόχρονα δυσανασχετεί με τις ετοιμασίες τού γάμου της Μαρίνας και με την έρευνα για τους γονείς. Παρόλα αυτά, συνεχίζει το ψάξιμο για την Μαρίνα. Εν τω μεταξύ, συναντιέται με την Νίκη και υπάρχει ερωτικό κλίμα ανάμεσά τους.

Από την άλλη, η Μαρίνα λέει στον Θάνο ότι δεν θέλει να φύγει ακόμη από το σπίτι και να μείνει μαζί του, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τους γονείς τους.
Η Μαρίνα συναντιέται με την Λία, με πρόσχημα τη μεταποίηση ενός παλιού φορέματος. Γνωρίζει την Χρυσάνθη και προτείνει να της κάνει ιδιαίτερα μαθήματα.

Ο Σάββας φέρεται φιλικά στον Λευτέρη και προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για την οικογενειακή του ζωή. Ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν τον ενώνει με την Λία κι αυτή φοβάται μήπως αποκαλυφθεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved