Survivor τελικός: Ντάνος ή Μάριος; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα πάρει τις 100.000 ευρώ;
Media

Survivor τελικός: Ντάνος ή Μάριος; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα πάρει τις 100.000 ευρώ;

Survivor τελικός: Μετά από πέντε μήνες απόλυτης επιτυχίας, το τηλεοπτικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα «Survivor 2017» ολοκληρώνεται. Μάριος ή Ντάνος; Ποιος από τους δύο θα είναι τελικά ο μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ; - Απόψε, Τετάρτη (05/07/2017) θα παρακολουθήσουμε live τον τελικό του Survivor.

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν! Οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος – Ιωαννίδης, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στον ημιτελικό μέσω των ασυλιών, κατάφεραν χθες, Τρίτη (04/07) να κερδίσουν το… εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Μετά από τρίωρη ψηφοφορία του κοινού, «πέταξαν» εκτός τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος έδωσε σκληρή μάχη, αλλά δεν κατάφερε τελικά είναι ένας από τους δύο που θα διεκδικήσει τις 100.000 ευρώ.

Όλοι οι παίκτες που διαγωνίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκαν στο άλσος Βεΐκου για να συνδράμουν στον ημιτελικό και να στηρίξουν τους τρεις παίκτες που κατάφεραν να κάνουν τη μεγαλύτερη διαδρομή μέσα στο παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved