Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε του Μπρούσκο
Media

Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε του Μπρούσκο

Μετά από τέσσερις επιτυχημένες σεζόν, το Μπρούσκο ρίχνει αυλαία στον ΑΝΤ1

Οριστικές αποφάσεις και ραγδαίες εξελίξεις! Σαρωτικό και ανατρεπτικό το τελευταίο επεισόδιο του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ», θα συναρπάσει και θα βάλει τον επίλογο στις περιπέτειες των ηρώων του!

Αυτή τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, το «Μπρούσκο», η αγαπημένη σειρά, ρίχνει αυλαία στις 20.00, στον ΑΝΤ1, με ένα δίωρο επεισόδιο που θα μας καθηλώσει!

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» που αποτέλεσε μια νέα πρόταση στις καθημερινές σειρές, αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από το τηλεοπτικό κοινό και απέκτησε φανατικούς θαυμαστές και στα 4 χρόνια προβολής της. Τώρα μας αποχαιρετά με το μεγάλο της φινάλε!

Το τελευταίο επεισόδιο, θα βρει όλους τους ήρωες στην κρισιμότερη καμπή της ζωής τους. Οι αποφάσεις τους είναι πλέον τελειωτικές και οι εξελίξεις ραγδαίες και θα επηρεάσουν το μέλλον τους από δω και πέρα. Για κάποιους αυτές οι εξελίξεις κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ για κάποιους άλλους ήρθε η ώρα να πληρώσουν το βαρύ τίμημα των κακών επιλογών τους. Όσοι κινήθηκαν με γνώμονα την αγάπη και το ενδιαφέρον για το κοινό καλό, θα ανταμειφθούν και θα επεκτείνουν τα όρια της ευτυχίας στη ζωή τους, αφήνοντας πίσω τις πικρές στιγμές και τις οδυνηρές μνήμες. Όσοι όμως επένδυσαν στο κακό και την άνευ όρων οικονομική και προσωπική φιλοδοξία τους, θα βρεθούν στο αδιέξοδο που δημιούργησαν με τις ίδιες τους τις πράξεις.

Ευτυχισμένα χαμόγελα και happy end για κάποιους, μία γέννα με ευχάριστη ανατροπή, πολλές εκπλήξεις και μια σύλληψη, ένας παράνομος έρωτας που θα μας αιφνιδιάσει, ένας γάμος και ένας φόνος στο τελευταίο επεισόδιο του «Μπρούσκο»! Στο τέλος, ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει.

Μη χάσετε το τελευταίο επεισόδιο του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ», αυτή τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, στις 20.00 στον ΑΝΤ1!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved