Χουάνα η παρθένα: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την σειρά
Media

Χουάνα η παρθένα: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την σειρά

Έρχεται η Ελληνίδα «Χουάνα η παρθένα», η τηλενουβέλα από τη Βενεζουέλα που προβλήθηκε μεταγλωττισμένη και στη χώρα μας από το Star πριν από αρκετά χρόνια.

Την επόμενη σεζόν όμως θα τη δούμε στον ΑΝΤ1. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος ενώ τη διασκευή του σεναρίου ο Πέτρος Καλκόβαλης.

Το στόρι θα βασιστεί στην αμερικανική εκδοχή του φορμάτ, το επιτυχημένο Jane the virgin που έχει πιο έντονο το κωμικό - σουρεάλ στοιχείο. Ποιο είναι όμως το στόρι της και ποιοι οι κεντρικοί ήρωες στους οποίους θα βασιστεί;

Ραφαέλ: Ο 31 χρόνος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου εργάζεται ως γκαρσόνα η Τζέιν και βιολογικός πατέρας του μωρού της ήταν παράλληλα ο μεγάλος της εφηβικός έρωτας. Γόης, πλούσιος και πρώην playboy, άλλαξε εντελώς ην... κοσμοθεωρία του όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Με τη σύζυγο του Πέτρα προσπαθούν από καιρό να γίνουν γονείς. Γι αυτό και θέλει όσο τίποτε η Τζέιν να γεννήσει το μωρό. Εξάλλου δεν ξέρει αν θα έχει άλλη ευκαιρία να γίνει πατέρας. Οσο όμως περνά ο καιρός, αρχίζει να αποκτά αισθήματα για την κοπέλα.

Τζέΐν: Η κεντρική ηρωίδα είναι 23 ετών, δουλευταρού, θρησκευόμενη, που έχει πάρει όρκο να παραμείνει.... παρθένα ως τον γάμο της, ενώ ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας. Το αγόρι της, ένας νεαρός αστυνομικός, σέβεται την επιλογή της. Ώσπου ύστερα από μια επίσκεψη ρουτίνας στον γυναικολόγο η Τζέιν διαπιστώνει έντρομη ότι έχει μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση! Όλη της η ζωή ανατρέπεται, μόλις όμως συναντά τον βιολογικό πατέρα του μωρού, τον Ραφαέλ, συγκινείται πολύ με την προσωπική του ιστορία. Έτσι, αποφασίζει να φέρει το παιδί στον κόσμο ως παρένθετη μητέρα και να το δώσει σε εκείνον και τη γυναίκα του για να το μεγαλώσουν. Αφού βέβαια πρώτα σιγουρευτεί πως θα γίνουν υπεύθυνοι γονείς...

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved