Η ζωή της άλλης: Η ώρα της αποκλήρωσης
Media

Η ζωή της άλλης: Η ώρα της αποκλήρωσης

Με μηχανορραφία της Ξένιας, η Ελπίδα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, χάνει την εργασία που ετοίμαζε για το μάθημα και δέχεται τις επιπλήξεις του Χάρη.

Ο Φάνης επιμένει να υποστηρίζει τη σχέση του με την Τόνια και η Κάτια, έξαλλη από την στάση του, τον αποκληρώνει. Η Μελίνα μαθαίνει ότι ο Στάθης έχασε την προκαταβολή του σπιτιού σε αποτυχημένη επένδυση. Η Ξένια αποφασίζει να παρακολουθήσει και να φωτογραφίσει την Έλενα. Η Ελπίδα ζηλεύει τη Μελίνα κι ο Στέφανος σπεύδει να την καθησυχάσει.

Ο Τζώρτζης εκτελεί την αποστολή του με επιτυχία για κακή τύχη της Έλενας. Η Βιβή μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Μιχάλη και της Αμάντας, όπου την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Κάτια προσπαθεί να ελέγξει τον Μάνο απειλώντας ότι θα τον αποκληρώσει. Στο μεταξύ, η Ξένια μαθαίνει με μεγάλη ικανοποίηση ότι η Κάτια έβγαλε από τη διαθήκη της τον Φάνη.

Ο Μάνος αγνοεί τις απειλές της Κάτιας ότι θα τον αποκληρώσει και επιχειρεί να προσεγγίσει την Τόνια. Ο Σωτήρης, από τη νέα θέση του ως προϊστάμενος, κάνει δύσκολη τη ζωή των συνεργατών του. Η Ελπίδα διακρίνεται στο μάθημα του Χάρη. Ο Τζώρτζης φωτογραφίζει κρυφά την Έλενα με τον Στάθη. Ο Μιχάλης, έξαλλος από την εισβολή της Βιβής στο σπίτι του, ζητά την επιμέλεια της Θάλειας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved