Η ζωή της άλλης: Οι απειλές κι  οι εκβιασμοί συνεχίζονται
Media

Η ζωή της άλλης: Οι απειλές κι οι εκβιασμοί συνεχίζονται

Η Αμάντα, παραμονές του γάμου της με τον Μιχάλη, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, παθαίνει ένα «νυφιάτικο ατύχημα». Αιτία και πάλι η Βιβή.

Ο Τζώρτζης εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στην Ξένια και τη Βάσω. Όταν φεύγει η Βάσω, ο Τζώρτζης απειλεί ανοιχτά την Ξένια, αναγκάζοντάς την να εκβιάσει με τη σειρά της την Έλενα για να της πάρει και άλλα χρήματα. Στο εστιατόριο του Κώστα, η κόντρα του Χάρη και της Νάνσυ είναι εμφανής, ενώ η Ντορίτα ανακρίνει τη Μαίρη σχετικά με τη σχέση της με τον Μάνο.

Η Ξένια, θύμα και η ίδια του εκβιασμού του Τζώρτζη, αναγκάζεται να εκβιάσει την Έλενα, ζητώντας της και άλλα χρήματα. Η Ντορίτα ανακρίνει τη Μαίρη σχετικά με τη σχέση της με τον Μάνο. Η Ξένια διεκδικεί ερωτικά τον Στέφανο που δείχνει να υποκύπτει στη γοητεία της, πληγωμένος από την απιστία της Ελπίδας. Η Ελπίδα δέχεται συγκρατημένα το ενδιαφέρον του Χάρη, φοβισμένη ακόμα από την ιστορία με τον Στέφανο.

Η Έλενα εξακολουθεί να κατηγορεί τον Μάνο για την κατάσταση του Φάνη που βρίσκεται στην εντατική. Η κόντρα μεταξύ τους αποκαλύπτει βαθύτερες πληγές και φέρνει για πρώτη φορά στη ζωή τους το ενδεχόμενο του διαζυγίου. Οι προσπάθειες της Τόνιας να μεταπείσει τη Βάσω και τον Ηλία σχετικά με τη μήνυση στον Μάνο και την Κάτια, πέφτουν στο κενό. Ο Ανδρόνικος μαθαίνει για τις επαφές του Στέφανου με την Ξένια και προσπαθεί να του αποδείξει ότι κάνει λάθος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved