Λουκάς Ζήκος: «Ονειρεύομαι έναν κόσμο ειρηνικό και δίκαιο»
Media

Λουκάς Ζήκος: «Ονειρεύομαι έναν κόσμο ειρηνικό και δίκαιο»

Ο Λουκάς Ζήκος είναι γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης στην Κύπρο. 

Τον χειμώνα που μας πέρασε εμφανιζόταν σε τρία σίριαλ, ενώ την ερχόμενη σεζόν θα τον δούμε στο «Σαν οικογένεια» να υποδύεται τον Ανδρέα.

Πώς θα σκιαγραφούσατε τον Ανδρέα;

«Ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος ευαισθητός, αφοσιωμένος φίλος, δραστήριος, θαρραλέος, αλλά όχι θρασύς. Έντιμος, εύπιστος αλλά και έμπιστος. Είναι ένας άνθρωπος που, γενικά, περιμένεις ότι μπορεί να θυσιάσει τα πάντα για τους δικούς του ανθρώπους. Ότι δεν θα κάνει πίσω, προκειμένου να υπερασπιστεί την οικογένεια ή τα πιστεύω του».

Για χάρη τον έρωτα χάνει τα πάντα στη ζωή του;

«Είναι χαρακτήρας που περιμένεις ότι θα διακινδύνευε να χάσει τα πάντα σε ένα αποφασιστικό σταυροδρόμι της ζωής του. Άλλωστε, στο νεανικό παρελθόν του, για χάρη του ερωτά του προς την Κατερίνα, επέλεξε αυτό ακριβώς. Να χάσει τα πάντα»

Τι είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει ως άνθρωπο;

«Μάλλον αυτή είναι μια ερώτηση, την οποία θα έπρεπε να απευθύνετε στους φίλους μου. Ή στους εχθρούς μου, αν έχω».

Τι ονειρεύεστε;

«Έναν κόσμο ειρηνικό και δίκαιο. Για όλους. Με ίσες ευκαιρίες. Για όλους. Έναν κόσμο όπου το χρήμα δεν θα είναι το παν».

Πώς δραπετεύετε από την καθημερινότητα;

«Παίζοντας με την κόρη μου. Παίζοντας κιθάρα, διαβάζοντας, βλέποντας μια καλή ταινία ή μια σπουδαία παράσταση, τρώγοντας με φίλους. Θα ήθελα να μπορώ να ταξιδεύω πιο συχνά, αλλά τι να κάνουμε» εξήγησε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved