Η ζωή της άλλης: Φεύγει από το σπίτι η…
Media

Η ζωή της άλλης: Φεύγει από το σπίτι η…

Η Ελπίδα και ο Χάρης βγαίνουν μαζί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης.

Αυτός την παρηγορεί για την Ξένια και βρίσκει την ευκαιρία να της εκδηλώσει τον έρωτά του. Ο Μάνος και η Μαίρη, ξεπερνώντας κάποιες αναστολές, έρχονται πιο κοντά... Η Ξένια, πιστεύοντας ότι η Βάσω μίλησε στην Ελπίδα γι' αυτήν και τον Στέφανο, έρχεται σε ρήξη μαζί της και φεύγει από το σπίτι. Ο Φάνης βγαίνει από το νοσοκομείο. Στο πλευρό του χαρούμενοι οι γονείς του και η Κάτια.

Η Ξένια λέει στη σοκαρισμένη Βάσω, ότι προτιμάει την Κάτια από εκείνη και της ανακοινώνει την απόφασή της να επιστρέψει στην έπαυλη. Ο Σωτήρης, απελπισμένος από την αποτυχία του να πείσει την Τόνια για τα αισθήματά του, στρέφεται στον Στέφανο και του ζητάει να μεσολαβήσει. Ενώ ο Φάνης, που έχει βγει από το νοσοκομείο, κανονίζει να συναντηθεί με την Τόνια στην έπαυλη, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Έλενας.

Ο Φάνης μένει στο σπίτι της Κάτιας για την αποθεραπεία του, πράγμα που δυσκολεύει την επαφή του με την Τόνια. Η Ξένια σκέφτεται τρόπους για να εμποδίσει την προσέγγιση της Κάτιας με τον Φάνη. Η Ελπίδα πλησιάζει ακόμα περισσότερο τον Χάρη. Η Βάσω αναζητά μάταια από την Ελπίδα μια εξήγηση για την απόμακρη συμπεριφορά της Ξένιας. Η Ντορίτα και ο Νικόλας φτάνουν στη Σύρο για διακοπές, αλλά αγνοούν πως βρίσκονται τυχαία δίπλα στον Τζώρτζη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved