Απίστευτες εξελίξεις στη σειρά Έλα στη θέση μου
Media

Απίστευτες εξελίξεις στη σειρά Έλα στη θέση μου

Με γοργό ρυθμό προετοιμάζονται τα επεισόδια του 2ου κύκλου της καθημερινής σειράς Έλα στη θέση μου, η οποία αναμένεται να επιστρέψει στη «μικρή οθόνη» με την έναρξη της επόμενης σεζόν κοινά καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mytv, η Ρενάτα με μια βαλίτσα στο χέρι αποφασίζει να βρει απάγκιο σε ένα ελληνικό νησί. Το νησί αυτό φέρεται να είναι οι όμορφες και γραφικές Σπέτσες.

Στο μεταξύ, οι δικοί της άνθρωποι, τα αδέλφια της, και ο Λεωνίδας, την αναζητούν εναγωνίως. Στον πυρετό της αναζήτησης είναι βέβαια και ο Αχιλλέας, ο οποίος ακόμα νοιάζεται και ανησυχεί για την κοπέλα. Ανακαλύπτοντας πού βρίσκεται η Ρενάτα πηγαίνει στις Σπέτσες για να τη βρει.

Όταν τελικά την ανακαλύπτει και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο ξανά με τη γυναίκα που τον πλήγωσε αλλά αγαπάει ακόμα, προσπαθεί να της μιλήσει και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα που αφορούν το σχέση τους.

Ωστόσο, οι απόπειρες του πέφτουν στο κενό, διότι η Ρενάτα αποφασίζει να του πει ένα μεγάλο ψέμα, ανατρέποντας ξανά τα πάντα στον ερωτά τους. Όσα ακούει ο Αχιλλέας από την αγαπημένη του, τον επηρεάζουν πολύ και τον οδηγούν στο να πάρει μια σοβαρή απόφαση, να εξαφανιστεί από τη ζωή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved