«Ελένη»: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και τι θα γίνει στην αγαπημένη εκπομπή του κοινού
Media

«Ελένη»: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και τι θα γίνει στην αγαπημένη εκπομπή του κοινού

Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη εν όψει της νέας σεζόν. 

Η τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες δεν ήταν και η καλύτερη για την παρουσιάστρια. Έπειτα από ώριμη σκέψη, αποφάσισε να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές χωρίς συναισθηματισμούς. Άλλωστε, η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης και γνωρίζει πολύ καλά, ότι οι τηλεθεατές θέλουν καινούργια πράγματα για να μείνουν και εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να τους χάσει.

Έτσι, αποφάσισε να ξεκινήσει τις αλλαγές από το πάνελ και ν’ αφήσει εκτός του Γρηγόρη Γκουντάρα. Μάλιστα, γι’ αυτή την επιλογής της άκουσε πολλά αρνητικά σχόλια αλλά δεν πτοήθηκε. Η δεύτερη που αποχώρησε ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη και αυτό ίσως γιατί το χιούμορ της κούρασε, όπως υποστηρίζουν αρκετοί. Εκτός, της κουζίνα της εκπομπής μένει και ο Γιώργος Τσούλης, ο οποίος αν και νέος και ωραίος δεν ήταν αυτό που τελικά εκείνη ήθελε για την εκπομπή της.

Στην εκπομπή μένει η στενή συνεργάτιδα της παρουσιάστριας η Ελένη Γελαλή, η οποία είναι χρόνια αρχισυντάκτρια της εκπομπής και η Ελένη την εμπιστεύεται απόλυτα. Στο πόστο του μένει και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος έχει καλή σχέση με την παρουσιάστρια και είναι ότι πρέπει για την εκπομπή και την συγκεκριμένη ενότητα. Ο Τάσος Τεργιάκης θα συνεχίσει να μας ενημερώνει για την επικαιρότητα από το πλευρό της παρουσιάστριας.

Τέλος, με την πρεμιέρα της εκπομπής πολύ θα είναι εκείνοι που θα περιμένουν με αγωνία να δουν τα καινούργια πρόσωπα της εκπομπής. Η Ελένη θέλει και είναι αποφασισμένη να κερδίσει το στοίχημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved