Το «Σόι» μπαίνει στο πλατό
Media

Το «Σόι» μπαίνει στο πλατό

«Tο σόι σου», η οικογενειακή κωμωδία του Alpha που πέτυχε επί τρεις σεζόν να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών,

μπαίνει ξανά για γυρίσματα στο τέλος του μήνα, ώστε να υπάρχει στοκ επεισοδίων στις αρχές Οκτωβρίου, οπότε και τοποθετείται η έναρξη του τέταρτου κύκλου της. Μαζί με τα καινούργια επεισόδια θα δούμε και νέους χώρους γυρισμάτων, ενώ θα γίνει και... παρέλαση ηθοποιών που θα ερμηνεύσουν guest ρόλους!

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Παύλο Ορκόπουλο, τον τηλεοπτικό Μενέλαο Τριανταφύλλου, ο οποίος προς το παρόν απολαμβάνει τις διακοπές του.

«Ξεκουράζομαι, γιατί “Το σόι σου” απαιτεί πολλή δουλειά», είπε. «Πηγαίνω σε διάφορα μέρη και ο κόσμος μού δείχνει ότι η σειρά έχει αγαπηθεί πολύ και ότι περιμένουν με αγωνία και ευχαρίστηση τα νέα επεισόδια, όπως άλλωστε κι εμείς» συνέχισε. Οσο για τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια; Ο αγαπημένος ηθοποιός επέλεξε να κρατήσει το στόμα του κλειστό αναφορικά με τις περιπέτειες που θα ζήσουν ο ίδιος και οι υπόλοιποι ήρωες στον τέταρτο κύκλο.

Οι πρωταγωνιστές παραμένουν στη θέση τους, αλλά η παραγωγή έχει σκοπό να ενισχύσει το «καλό χαρτί» της με ακόμη περισσότερα guests και με νέα σκηνικά. Ετσι, αυτήν την περίοδο «χτίζεται» το σπίτι του Κωνσταντίνου και της Αντωνίας, ώστε από τη νέα σεζόν να έχουμε μια πιο φρέσκια ματιά στη ζωή των ηρώων, αυτή τη φορά στην... έδρα τους! Το ζευγάρι των φαρμακοποιών είναι από τα πιο αγαπητά στο τηλεοπτικό κοινό και δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όσο και η Ιωάννα Ασημακοπούλου συναντούν τηλεθεατές στον δρόμο που τους φωνάζουν με το τηλεοπτικό παρατσούκλι τους, δηλαδή «Ζουζουνέλ»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved